Huis verkopen

Van den Ouden Makelaardij heeft een jarenlange ervaring opgebouwd met het verkopen van woningen voor particulieren. Geen verkoop is hetzelfde, ieder huis heeft zijn eigen doelgroep met specifieke kenmerken. Wij adviseren u over de verkoopstrategie en bepalen samen met u een reële verkoopprijs. 

Team Van den Ouden Makelaardij

Om een optimale verkoop te garanderen werkt Van den Ouden Makelaardij met vaste contactpersonen binnen het bedrijf. Dit houdt in dat er altijd een directe contactpersoon is bij uw dossier. Op deze manier is een zorgvuldige continuïteit van het verkoopproces gegarandeerd. Daarnaast is er altijd een commerciële binnendienstmedewerkster betrokken die een punctuele administratieve afhandeling waarborgt en fungeert als vast contactpersoon op kantoor. 

Deskundig

Van Den Ouden Makelaardij is lid van de Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed (VBO).
De VBO-makelaar heeft een uitstekend netwerk en direct contact met circa 1.000 collega’s door heel Nederland, gebruikt professioneel foldermateriaal en profileert uw huis op diverse websites, is perfect op de hoogte van de plaatselijke (markt-)omstandigheden en heeft een persoonlijke no-nonsense aanpak. Wat kunt u van een VBO-makelaar verwachten:

  • Inzichtelijke werkwijze volgens het verkoopsuccesplan
  • Schriftelijke vastlegging van de gemaakte afspraken in een VBO Opdracht tot bemiddeling bij verkoop
  • Ruime bezichtigingsmogelijkheden

Van den Ouden Makelaardij biedt ruime mogelijkheden aan met betrekking tot het bezichtigen van woningen of het voeren van een verkoopgesprek. Dit kan van maandag t/m vrijdag van 08:15 tot 21:00 uur & op zaterdag van 08:30 tot 15:00.

Presentatie

Bij de verkoop van woningen draait het óók om de presentatie. Van den Ouden Makelaardij besteedt hier veel aandacht aan, onder andere in de vorm van een uitgebreide verkoopbrochure voorzien van foto’s gemaakt door een vakfotograaf, de vermelding op o.a. www.vbo.nl, www.funda.nl, www.huislijn.nl en onze eigen website www.vandenouden.nl, de vervaardiging van plattegronden van de woning, een etalagepresentatie, flyers, te koop borden en een mediapakket. Onze ervaring is dat onze opvallende en herkenbare Van den Ouden Makelaardij huisstijl een positieve bijdrage levert aan de verkoop van uw woning.

Ook maken wij slim gebruik van e-mail, QR-code’s en socialmedia zoals Twitter, Facebook en Linkedin. Hierdoor komt uw woning direct onder de aandacht bij een grote groep mensen.

Contact

Van den Ouden Makelaardij vindt een frequente en transparante communicatie tijdens het verkooptraject essentieel. Om de twee maanden evalueren wij met u de verkoop en stellen indien nodig de verkoopstrategie bij. Via deze weg kunnen wij marktontwikkelingen direct terugkoppelen naar u en eventueel mee laten wegen in de besluitvorming over bepaalde zaken.

Nazorg

Onze dienstverlening eindigt overigens niet op het moment van het tekenen van de koopakte, maar loopt door tot en met de inspectie en het transport van de woning. Mochten er na afloop toch nog vragen rijzen of onduidelijkheden zijn dan kunt u uiteraard nog steeds bij ons terecht.

Wat kan Van den Ouden Makelaardij voor u betekenen?

Maak gerust een vrijblijvende afspraak met één van onze makelaars-taxateurs.
Wij inventariseren graag hoe wij u kunnen helpen bij de verkoop van uw woning.

Maak een afspraak.

Hoe wij uw woning in de verkoop zetten, kunt u hieronder bekijken.