fbpx
Hoe gaan wij om met het Coronavirus?

Appartement Hageweg “’t Centrum” 23 Bruinisse

Specificaties:

Koopsom: € 149.000 k.k.

  • Inhoud: 150 m3
  • Bouwjaar: 1975
  • Kamers: 3
  • Slaapkamers: 2

Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

Een fijne plek om te recreëren of een goed object om in te investeren. Wij heten je van harte welkom bij het appartement ‘Clipper’ 23. Het 3-kamer appartement maakt onderdeel uit van het Roompot vakantiepark Aquadelta. Het object is op loopafstand gelegen van het Grevelingenmeer en een schitterende jachthaven.

Het park heeft vele voorzieningen waaronder een receptie, een zwembad, restaurant en een supermarkt. Een balletje slaan doe je op de aanwezig zijnde tennisbaan en de midgetgolfbaan of op de nabij gelegen 18-holes golfbaan. Er is voldoende op en rondom het park te doen om je vrije tijd op een leuke manier te besteden.

Indeling:
Het appartement bereik je vanuit de centrale entree/hal. Vanuit deze hal neem je de lift of de trap naar de verdieping van het appartement. Toegang tot het appartement middels de entree/hal. Vanuit hier toegang tot de woonkamer.

Woonkamer.
Op de vloer liggen er plavuizen. De wanden zijn voorzien van metselwerk en het plafond van spuitwerk. In deze woonkamer is/zijn een radiator en een Tv-aansluiting aanwezig. Vanuit de woonkamer toegang tot de keuken of het aangrenzende balkon met een prima bezonning.

Aan de voorzijde van het appartement is de halfopen keuken (met o.a. een radiator) gelegen. Het keukenblok is in een rechte keukenopstelling geplaatst en is o.a. voorzien van een koelkast, afzuigkap, gaskookplaat en een oven.

Niveau -1:
Vanuit de woonkamer nemen we de trap naar de lagere verdieping waar we de slaapvertrekken, de toiletruimte en de badkamer aantreffen. De hoofdslaapkamer is voorzien van een ruim aangrenzend balkon. Deze vertrekken zijn toegankelijk middels een hal met een tweetal vaste kasten.

Deze verdieping is voorzien van een plavuizenvloer.

Badkamer.
Deze ruimte is geheel betegeld en voorzien van een mechanische ventilatie, radiator, wastafel en een ligbad.

Algemeen:
Zoals vermeld is dit appartement voorzien van een dubbel balkon. Hier beschikken we over veel privacy en/of een goede bezonning.

Bijzonderheden:
• Bijdrage V.V.E.: ca. € 2538,94 per jaar
• Het appartement is voorzien van kunststof kozijnen.
• De verwarming geschiedt middels een Cv-combiketel (bouwjaar: 2015)

Locatie

Neem contact op

Altijd zonder verplichtingen

Heb je vragen of zou je graag een afspraak willen maken? Geef ons gerust een belletje of stuur een email. Je hoort van ons.

Gratis waardebepaling aanvragen

Heb je verhuisplannen of ben je benieuwd hoeveel je huis nu waard is? Maak gebruik van onze gratis waardebepaling!

Gratis waardebepaling aanvragen

Heb je verhuisplannen of ben je benieuwd hoeveel je huis nu waard is? Maak gebruik van onze gratis waardebepaling!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

;