fbpx
Hoe gaan wij om met het Coronavirus?

Eindwoning Oostdijk 23 Sint Philipsland

Specificaties:

Koopsom: € 134.500 k.k.

  • Perceeloppervlakte: 150 m2
  • Inhoud: 230 m3
  • Bouwjaar: 1935
  • Kamers: 3
  • Slaapkamers: 2

Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

* VERKOOP BIJ INSCHRIJVING. De verkoop van deze woning zal plaatsvinden middels een vrijwillige inschrijving met een bieden vanaf prijs van € 134.500,00 k.k.

Ben jij naarstig op zoek naar een betaalbare woning. Stop met zoeken en kom eens langs bij de woning aan Oostdijk 23. De woning met o.a. 2 slaapkamers, een nette badkamer en een diepe (ca. 18m) tuin met goede bezonning is per direct op te leveren. Deze woning is in de directe nabijheid gelegen van scholen, een kinderdagopvang, een bushalte, huisarts en een supermarkt. Let op! De woning is netjes onderhouden, echter op diverse plaatsen zal de nieuwe eigenaar wellicht zaken willen renoveren.

Indeling.
De woning wordt middels de voortuin afgescheiden van de doorgaande weg. Je draait de sleutel van de voordeur om en je staat in entree van de woning. Vanuit hier pak je de trapopgang naar de 1e verdieping of je loopt de doorzon woonkamer binnen.

Woonkamer.
Deze ruimte beschikt o.a. over een tweetal radiatoren en vaste kasten. Verder is er een Tv-aansluiting aanwezig en zijn de twee aanwezig zijnde raampartijen af te sluiten middels een rolluik. Vanuit de woonkamer krijgen we toegang tot de aangrenzende keuken die eenvoudig is qua afwerking.

Aanbouw.
Hier treffen we de eerder genoemde keuken aan, maar verder is er een ook een tussenhal met toilet aanwezig. Vanuit deze tussenhal toegang tot de diepe achtertuin.

1e Verdieping.
Overloop met toegang tot de twee aanwezig zijnde slaapkamers die beiden verwarmd worden middels een radiator. De overloop geeft toegang tot de nette badkamer die enkele jaren geleden vernieuwd is. De badkamer is betegeld en beschikt over een witgoedaansluiting, wastafel en een douchecabine. Ventilatie in deze ruimte geschiedt middels het aanwezige dakraam.

Algemeen.
De voor- en achtertuin hebben we eerder al beschreven maar in de middels een vrije achterom te bereiken achtertuin zijn nog een tweetal bergingen aanwezig.

Locatie

Neem contact op

Altijd zonder verplichtingen

Heb je vragen of zou je graag een afspraak willen maken? Geef ons gerust een belletje of stuur een email. Je hoort van ons.

Gratis waardebepaling aanvragen

Heb je verhuisplannen of ben je benieuwd hoeveel je huis nu waard is? Maak gebruik van onze gratis waardebepaling!

Gratis waardebepaling aanvragen

Heb je verhuisplannen of ben je benieuwd hoeveel je huis nu waard is? Maak gebruik van onze gratis waardebepaling!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×