Geschakelde-woning Bastion 5 Tholen

Specificaties:

Koopsom: € 331.000 v.o.n.

  • Perceeloppervlakte: 1 m2
  • Inhoud: 534 m3
  • Bouwjaar: 2020
  • Kamers: 4
  • Slaapkamers: 3

Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

Wauw wat een ruimte hebben deze volledige geïsoleerde woningen (variërende van de 537m3 tot 653m3)! Deze fraaie kadewoningen zijn op goede stand gelegen en op loopafstand van de objecten treft u diverse winkelvoorzieningen, het haventje van Tholen en de oude stadskern met zijn diverse restaurants en gezellige terrasjes. Alle woningen beschikken over een tweetal parkeerplaatsen in de afgesloten parkeerkelder. De woningen in project Kruittoren worden nog voor het einde van het jaar opgeleverd.

De woning is op een meerdere manieren toegankelijk. Via de kade aan de voorzijde van de woning is de woning te voet te bereiken. Tevens wordt vanaf de Ten Ankerweg de toegang verleent aan de parkeerkelder en vanuit deze kelder krijgt u tevens toegang tot de woning. Met de fiets en lopend is het parkeerdek en daarmee de tuin van de woning te bereiken. Dit concept is een unicum en zorgt voor een autoluwe omgeving.

Indeling:
Wanneer u vanaf de Ten Ankerweg met uw auto de parkeerkelder in rijdt, dan kunt u uw auto in de parkeerkelder parkeren. Vanuit de parkeerkelder komt u op de begane grond van de woning. U stapt dan binnen in de bijkeuken. Vanuit de bijkeuken komt u in een ruime woonkeuken. Tevens is deze verdieping te bereiken vanaf de straatzijde aan de voorkant van de woning. U loopt dan via de kade het bordes op van de woning. Van hieruit komt u in de hal, dat tevens voorziet in een toilet. Doormiddel van een vaste trap in de woonkeuken, is de eerste verdieping te bereiken.

1e Verdieping:
Op deze etage is de woonkamer gesitueerd. Vanuit de woonkamer heeft u aan de voorzijde een prachtig zicht op de kade en de waterpartij. Aan de achterzijde van de woonkamer bevinden zich openslaande tuindeuren, die zorgen voor een direct contact met de tuin. De tuin is gelegen op het parkeerdek van de parkeerkelder en is qua bezonning gunstig gelegen op het zuiden.

2e Verdieping:
Op de tweede verdieping bevinden zich een drietal slaapkamers en 1 badkamer. De badkamer is voorzien van een 2e toilet, wastafel en een douche.

3e Verdieping:
De derde verdieping betreft een zolderverdieping die toegankelijk is doormiddel van een vaste trap. Op deze verdieping heeft u de mogelijkheid tot creëren van een of meerdere slaapkamers.

Algemeen:
Dit project is centraal gelegen in de stad Tholen met alle voorzieningen op loopafstand. Bovendien is dit project kortbij de A58 en de nieuwe A4 gelegen zodat onder andere Rotterdam & Breda binnen handbereik liggen. Kortom, luxe wonen met weinig onderhoud en veel ruimte op een centrale plek! Iets voor u? Vraag dan vrijblijvend de brochure aan of neem contact op voor een oriënterend gesprek.

Locatie

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Gratis waardebepaling aanvragen

Denkt u aan verhuizen en bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? We bieden u graag een gratis waardebepaling aan.

Gratis waardebepaling aanvragen

Denkt u aan verhuizen en bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? We bieden u graag een gratis waardebepaling aan.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×