Hoe gaan wij om met het Coronavirus?

Halfvrijstaande-woning Dalemsestraat 10 Tholen

Te koop
The file /home/vdo/domains/vandenouden.nl/private_html/video/101526773.mp4 exists

Specificaties:

Koopsom: € 285.000 k.k.

  • Perceeloppervlakte: 188 m2
  • Inhoud: 428 m3
  • Bouwjaar: 1950
  • Kamers: 3
  • Slaapkamers: 2

Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

*VERKOOP BIJ INSCHRIJVING. De verkoop van deze woning zal plaatsvinden middels een vrijwillige inschrijving met een bieden vanaf prijs van € 285.000,00 k.k..*

UNIEK is misschien een groot woord, maar waar kom je in de binnenstad van Tholen een woning tegen met een garage/hobbyruimte van maar liefst ca. 86 m2?
Het object is in de vroegere jaren zelfs nog een winkel geweest, dus in overleg met de gemeente bestaat er wellicht nog de mogelijkheid voor realisering van een kantoor aan huis of een mantelzorgwoning/appartement.

Naast de genoemde inpandige garage hebben we op de begane grond de beschikking over een ruime woonkamer (voorzijde woning) en een woonkeuken aan de achterzijde. Kortom een bijzondere sfeervolle woning met o.a. ramen in roedeverdeling in de nabijheid van diverse centrumvoorzieningen, de haven van Tholen en de uitvalsweg naar de Randstad of het Brabantse land.

Indeling:
Als we de hal binnenstappen dan proef je gelijk de sfeer van vroeger. Vanuit deze ruimte lopen we de ruim opgezette woonkamer met woonkeuken in.

Woonkamer & woonkeuken.
Op de betonnen vloer ligt laminaat. De woonkamer beschikt o.a. over een radiator, Tv-aansluiting en een vaste kast. Lopen we door dan bereiken we de woonkeuken. Middels een schuifpui krijgen we toegang tot de beschutte binnenplaats.

Aan de achterzijde van de woning bevindt zich tevens de toiletruimte die voorzien is van een hangcloset en een fonteintje.

1e Verdieping:
Vanuit de hal nemen we de trapopgang naar de 1e verdieping. Op deze eerste verdieping kunnen we via een balkondeur naar een te realiseren dakterras of we gaan naar de zeer ruime slaapkamer met o.a. vaste kastenwand en een radiator. Gaan we terug naar de overloop dan komen we in de tweede (slaap)kamer met eveneens een kastruimte en een radiator. Verder treffen we op deze verdieping de ruime badkamer met o.a. ligbad, douche, radiator en wastafel aan.

2e Verdieping:
Deze ruimte is met een vaste trap te bereiken en ook hier behoorlijk wat ruimte om eventueel extra (slaap)kamers te realiseren.

Algemeen:
Zoals aangegeven bereiken we vanuit de woonkeuken de binnenplaats. Deze is tevens middels een vrije achterom bereikbaar. Vanuit deze binnenplaats toegang tot de eerder genoemde garage.

Garage:
Deze uit steen opgetrokken garage beschikt over houten toegangsdeuren, elektra en krachtstroom. Een ruimte met vele gebruiksmogelijkheden.

Bijzonderheden:
• Ben je op zoek naar een woning met potentie en eventueel gecombineerd met thuiswerken, atelier etc. dan ben je van harte welkom om samen met een van onze makelaars op pad te gaan en wie weet ben jij binnenkort de nieuwe trotse eigenaar
• De woonkamer en badkamer zijn voorzien van vloerverwarming

Locatie

Neem contact op

Altijd zonder verplichtingen

Heb je vragen of zou je graag een afspraak willen maken? Geef ons gerust een belletje of stuur een email. Je hoort van ons.

Gratis waardebepaling aanvragen

Heb je verhuisplannen of ben je benieuwd hoeveel je huis nu waard is? Maak gebruik van onze gratis waardebepaling!

Gratis waardebepaling aanvragen

Heb je verhuisplannen of ben je benieuwd hoeveel je huis nu waard is? Maak gebruik van onze gratis waardebepaling!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×