Heereweg (bouwkavel 1) 0ong Noordgouwe

Te koop

Specificaties:

Koopsom: € 215.050 v.o.n.

Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

Aan de rand van het pittoreske dorp Noordgouwe maakt agrarische bebouwing plaats voor het kleinschalig project Wekkenhof: meerdere bouwkavels voor woningen in landelijke stijl.

De toegangsweg en het groen worden in harmonie met de omgeving aangelegd waarbij de architect zich heeft laten inspireren door het boerenerf.
De Artist Impressions in deze presentatie zijn voorbeelden van bebouwing welke passen in en aansluiten op het Beeld- en Kwaliteitsplan.

Wekkenhof bouwkavel 1 in ’t kort:
– Bouwkavel van circa 782m2 eigen grond
– Prachtig uitzicht vanaf het kavel
– Prijs is exclusief nog te bouwen woning

Noordgouwe
Wekkenhof ligt in de driehoek Noordgouwe, Kerkwerve en Schuddebeurs. Landelijk, bosrijk en op korte afstand van Zierikzee (5 minuten) , het Grevelingenmeer, de Oosterschelde en de stranden op de Kop van Schouwen.

De omgeving is veelzijdig, boerderijen, arbeiderswoningen, villa’s en landhuizen wisselen elkaar af. Vroeger woonden veel notabelen uit Zierikzee in Schuddebeurs. Vanaf het midden van de zestiende eeuw bouwden de welgestelde stedelingen hier hun buitenhuizen om van het landleven te genieten of verbouwden hun boerderijen tot landgoed.

Noordgouwe is een gezellig ringdorp met een fraaie kerk en enkele voorzieningen zoals een restaurant, café en een kuuroord. De dagelijkse boodschappen worden gehaald in Zierikzee.

Locatie

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Gratis waardebepaling aanvragen

Denkt u aan verhuizen en bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? We bieden u graag een gratis waardebepaling aan.

Gratis waardebepaling aanvragen

Denkt u aan verhuizen en bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? We bieden u graag een gratis waardebepaling aan.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×