Tussenwoning Bastion 7 Tholen

Verkocht

Specificaties:

Koopsom: € 336.000 v.o.n.

  • Inhoud: 655 m3
  • Bouwjaar: 2020
  • Kamers: 4
  • Slaapkamers: 2
  • Open huis: 13-05-2017

Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

Wauw wat een bijzondere woning is dit en wat een ruimte heeft u hier (circa 655 m3). Deze ‘kadewoning’ maakt onderdeel uit van nieuwbouwproject Kruittoren te Tholen wat voor het eind van dit jaar zal worden opgeleverd. Het betreft hier geen standaard woning. Door de verspringing in de gevel voorziet deze woning in extra woonruimte en gebruiksmogelijkheden.

De woning is op een meerdere manieren toegankelijk. Via de kade aan de voorzijde van de woning is de woning te voet te bereiken. Tevens wordt vanaf de Ten Ankerweg de toegang verleent aan de parkeerkelder en vanuit deze kelder krijgt u tevens toegang tot de woning. Met de fiets en lopend is het parkeerdek en daarmee de tuin van de woning te bereiken. Dit concept is een unicum en zorgt voor een autoluwe omgeving.

Indeling:
Wanneer u vanaf de Ten Ankerweg met uw auto de parkeerkelder in rijdt, dan kunt u uw auto in de parkeerkelder parkeren. Vanuit de parkeerkelder komt u op de begane grond van de woning. U stapt dan binnen in de bijkeuken. Vanuit de bijkeuken komt u in een ruime woonkeuken van 36,2 m2. Tevens is deze verdieping te bereiken vanaf de straatzijde aan de voorkant van de woning. U loopt dan via de kade het bordes op van de woning. Van hieruit komt u in de hal, dat tevens voorziet in een toilet. Doormiddel van een vaste trap in de woonkeuken, is de eerste verdieping te bereiken.

1e Verdieping:
Op de eerste verdieping bevindt zich de woonkamer (circa 44m2). Vanuit de woonkamer heeft u aan de voorzijde een prachtig zicht op de kade en de waterpartij. Aan de achterzijde van de woonkamer bevinden zich openslaande tuindeuren, die zorgen voor een direct contact met de tuin. De tuin is gelegen op het parkeerdek van de parkeerkelder en is qua bezonning gunstig gelegen op het zuiden.

2e Verdieping:
Op de tweede verdieping bevinden zich een tweetal ruime slaapkamers en 1 badkamer. De badkamer is gesitueerd in het midden van de verdieping.

3e Verdieping:
De derde verdieping betreft een zolderverdieping die toegankelijk is doormiddel van een vaste trap. Op deze verdieping vindt u een ruime overloop en twee ruime slaapkamers van circa 11 m2 en circa 15m2.

Algemeen:
Kortom; houdt u van karakter, ruimte, sfeer en luxe? Vraag dan vrijblijvend de brochure aan of neem contact op voor een oriënterend gesprek.

Locatie

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Gratis waardebepaling aanvragen

Denkt u aan verhuizen en bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? We bieden u graag een gratis waardebepaling aan.

Gratis waardebepaling aanvragen

Denkt u aan verhuizen en bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? We bieden u graag een gratis waardebepaling aan.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×