fbpx
Hoe gaan wij om met het Coronavirus?
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Tussenwoning Nieuwstraat 45f Sint-annaland

Specificaties:

Koopsom: € 112.500 k.k.

  • Perceeloppervlakte: 150 m2
  • Inhoud: 177 m3
  • Bouwjaar: 1905
  • Kamers: 3
  • Slaapkamers: 2

Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

*VERKOOP BIJ INSCHRIJVING. De verkoop van deze woning zal plaatsvinden middels een vrijwillige inschrijving met een bieden vanaf prijs van € 112.500,00 k.k.*

Per direct beschikbaar: Nieuwstraat 45f te Sint-Annaland. Een woning op 150m2 eigen grond die rustig gelegen is aan een voetpad waar geen auto’s kunnen komen. De woning biedt mogelijkheden richting de nieuwe bewoners, maar dient wel volledig gerenoveerd en gemoderniseerd te worden. Zie jij ook de mogelijkheden in dit huis? Bel dan snel ons kantoor en we gaan deze woning samen bekijken.

In de directe nabijheid van het huis zijn scholen en (winkel)voorzieningen gelegen.

Indeling:
Bij binnenkomst staan we in de entree/hal. Hier treffen we de meterkast aan. Vanuit de hal toegang tot de woonkamer, de keuken en/of de achtertuin.

Woonkamer.
Op de houten vloer ligt vloerbedekking. De wanden zijn bekleedt met schroten en het plafond is afgewerkt met boardbeplating. De woonkamer beschikt o.a. over een vast kast, een gashaard, een Tv-/telefoonaansluiting en rolluiken.

Keuken.
Direct grenzend aan de eerder genoemde woonkamer. Het keukenblok is in een rechte opstelling geplaatst en is eenvoudig qua afwerking. Vanuit de keuken bereiken we de naast gelegen douche/toiletruimte.

Douche/toiletruimte.
Deze ruimte is opgedeeld in een toilet gedeelte (met natuurlijke ventilatie) en een douche gedeelte.

1e Verdieping:
Vanuit de hal nemen we de trapopgang naar de 1e verdieping. Deze verdieping is opgedeeld in twee verschillende vertrekken die dienst kunnen doen als overloop en slaapkamer. Of je gebruikt beiden als slaapkamer. Het is aan jouw.

Algemeen:
Zowel aan de voor- als aan de achterzijde van de woning is er een tuin gelegen. De achtertuin ligt op het noordwesten maar heeft door zijn diepte een goede bezonning. In deze middels een vrije achterom te bereiken achtertuin staat een uit steen opgetrokken schuur met elektra en zolderverdieping.

Locatie

Neem contact op

Altijd zonder verplichtingen

Heb je vragen of zou je graag een afspraak willen maken? Geef ons gerust een belletje of stuur een email. Je hoort van ons.

Gratis waardebepaling aanvragen

Heb je verhuisplannen of ben je benieuwd hoeveel je huis nu waard is? Maak gebruik van onze gratis waardebepaling!

Gratis waardebepaling aanvragen

Heb je verhuisplannen of ben je benieuwd hoeveel je huis nu waard is? Maak gebruik van onze gratis waardebepaling!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×