fbpx
Van den Ouden Makelaars
Weten wat jouw huis waard is? Een afspraak is zo gemaakt

Twee-onder-een-kapwoning Havendijk 1055 Ooltgensplaat

Specificaties:

Vraagprijs: € 89.500 k.k.

  • Perceeloppervlakte: 103 m2
  • Inhoud: 160 m3
  • Bouwjaar: 1974
  • Kamers: 3
  • Slaapkamers: 2

Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

Een heerlijk rustige plek om je vakantie door te brengen. In deze mogen wij dit half vrijstaande recreatie object op een zonnig kavel aanbieden. De huidige eigenaren hebben deze woning reeds sinds 1995 in hun bezit en hebben al die jaren volop genoten van de woning en de waterrijke omgeving waar de woning in gelegen is. Neem jij het ‘stokje’ over?

Recreatiepark ‘Weipolder’ bevindt zich in de directe omgeving van ‘t Volkerak en ligt aan de buitenrand van het dorp Ooltgensplaat. Hier treft u nog de relatieve rust aan en dat slechts op ca. 30/40 minuten van de Randstad en/of België.

Indeling:
Binnenkomst middels de entree/hal. Hier treffen we een vaste kastenwand aan. Vanuit de hal lopen we door naar de eenvoudige doucheruimte (met toilet, fonteintje en douche) en/of de open keuken met veel bergruimte en div. apparatuur.

Aan de voorzijde van de woning (gesitueerd naast de keuken) is er een (slaap)kamer met een radiator gelegen. Gaan we terug naar de keuken en lopen we door dan bereiken we de ruim opgezette en tuingerichte woonkamer. Deze ruimte is in 1998 nogmaals vergroot en hierdoor is er een fijne ruimte ontstaan. In de woonkamer creëer je eenvoudig een gezellig zitgedeelte en een apart eetgedeelte. Middels openslaande tuindeuren krijgen we toegang tot het terras.

1e Verdieping:
De voormalige entresol is nu omgeturnd tot een af te sluiten slaapkamer met kastruimte. Deze ruimte bereiken we vanuit de woonkamer.

Algemeen:
Aan de voorzijde van de woning is er een Cv-/washok aangebouwd.

Tuin:
Zowel aan de voor- als aan de achterzijde hebben we de beschikking over een tuin. In de voortuin staat een vrijstaande uit hout opgetrokken buitenberging. De achtertuin, bereikbaar middels een vrije achterom, beschikt over een goede bezonning (ligging: zuid), veel privacy, beplanting en een terras.

Bijzonderheden:
• De woning is deels geïsoleerd
• De verwarming geschiedt via een verouderde Cv-combiketel
• De woning is gelegen op erfpachtgrond waarbij de erfpacht in 2049 zal aflopen
• De erfpachtcanon bedraagt volgens opgave eigenaar € 1200,00 per jaar
• Bijdrage V.V.E. ca. € 192,00 per maand

Locatie

Neem contact op

Altijd zonder verplichtingen

Heb je vragen of zou je graag een afspraak willen maken? Geef ons gerust een belletje of stuur een email. Je hoort van ons.

Gratis waardebepaling aanvragen

Heb je verhuisplannen of ben je benieuwd hoeveel je huis nu waard is? Maak gebruik van onze gratis waardebepaling!

Gratis waardebepaling aanvragen

Heb je verhuisplannen of ben je benieuwd hoeveel je huis nu waard is? Maak gebruik van onze gratis waardebepaling!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

;