fbpx
Van den Ouden Makelaars
Weten wat jouw huis waard is? Een afspraak is zo gemaakt

Vrijstaande-woning Calagneweg 2 Ovezande

Specificaties:

Koopsom: € 649.000 k.k.

  • Perceeloppervlakte: 3030 m2
  • Inhoud: 425 m3
  • Bouwjaar: 1995
  • Kamers: 4
  • Slaapkamers: 3

Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

De overtreffende trap van idyllisch wonen treffen we hier aan.
Het paradijslijk plekje van de clematisman uit Ovezande (zo’n 300 clematissen hebben hier hun stek gevonden).

Wederom is het Zeeuws Landgoed bevoorrecht om dit plaatje te mogen verkopen. De uitdaging is om de kopers te vinden die ook met liefde en passie deze droom wensen voort te zetten.

Als je aankomt ben je bang om de auto in de berm te zetten, want deze is zelfs strak gemaaid en voorzien van planten.

We gaan deze keer door het smeedijzeren hek de tuin in. Op het moment van opname was het 33 graden en dan kijk je uit naar een van de vele schaduwrijke plaatsjes (de één nog mooier dan de andere), de vele borders, plekjes en waterpartijen geven aanleiding weg te dromen en te genieten.

Voordat we van het andere deel van de tuin gaan genieten lopen we eerst naar binnen.

Indeling:
We gaan via de tuindeuren de woonkamer in met onder andere schoonmetselwerk, vloerverwarming, haard, balkenplafond en ramen met isolerende beglazing en roede verdeling. De open keuken, in een hoekopstelling, zorgt ervoor dat je altijd contact houdt met de medebewoners in de woonkamer. We vervolgen onze weg naar de bijkeuken met opstelling witgoed en Cv-ketel. Van daaruit komen we in de badkamer met inloopdouche, badmeubel en toilet. Vanuit de badkamer kunnen we ook rechtstreeks naar de slaapkamer op de begane grond. Vanwege de noordelijke ligging is deze het koelste plekje in huis. We lopen nu naar de hal met gastentoilet, meterkast en trapkast.

1e Verdieping:
Via de fraaie trap komen we op de verdieping met links een ruime slaapkamer met onder andere knieschotberging en wastafel. Aan de rechterzijde hebben we een grote open ruimte met onder andere dakkapel en de mogelijkheid om een derde slaapkamer te realiseren.

Algemeen:
Zoals beloofd gaan we nu de tuin aan de voorzijde in. Vele clematissen en bomen begeleiden ons naar de royale schuur met zitje. De garage is voorzien van houten deuren, (kracht)stroom, zolder en opstelling van de omvormers. We hebben de beschikking over 12 zonnepanelen. Achter de schuur een kweekkasje en dan een fraaie ruime weide met 3 Hampshire Down schapen, schaapskooi, een met vele Clematissen begroeide takkenwal en een vee drinkput.

Kortom, te veel om op te noemen. De vele zoekers die inmiddels bij ons bekend zijn, kunnen weer op een relaxte manier samen met de specialist sfeer komen proeven.

Zie ik u binnenkort?

Locatie

Neem contact op

Altijd zonder verplichtingen

Heb je vragen of zou je graag een afspraak willen maken? Geef ons gerust een belletje of stuur een email. Je hoort van ons.

Gratis waardebepaling aanvragen

Heb je verhuisplannen of ben je benieuwd hoeveel je huis nu waard is? Maak gebruik van onze gratis waardebepaling!

Gratis waardebepaling aanvragen

Heb je verhuisplannen of ben je benieuwd hoeveel je huis nu waard is? Maak gebruik van onze gratis waardebepaling!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

;