fbpx
Hoe gaan wij om met het Coronavirus?

Vrijstaande-woning Hageweg 1a: 211 Bruinisse

Specificaties:

Koopsom: € 84.500 k.k.

  • Perceeloppervlakte: 150 m2
  • Inhoud: 110 m3
  • Kamers: 3
  • Slaapkamers: 2

Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

** VERKOOP BIJ INSCHRIJVING. De verkoop van deze woning zal plaatsvinden middels een vrijwillige inschrijving met een bieden vanaf prijs van € 84.500,00 k.k. | De verkoop bij inschrijving sluit per 6 augustus 2021**

In een waterrijke omgeving en in de directe nabijheid van het Grevelingenmeer is het rustig gelegen stacaravanpark Bruinisse gesitueerd. Op dit park bieden wij jouw deze vrijstaande 4-persoons stacaravan op 150 m2 eigen grond aan.

Het object is gunstig gelegen tov. Randstad (ca. 45 autominuten), maar ook als je op locatie bent aangekomen is bijvoorbeeld de Noordzeekust binnen handbereik (ca. 25 autominuten). Vrijetijdsmogelijkheden (een schitterende jachthaven, golfbaan en diverse watersporten) en restaurants bereik je lopend of op de fiets.

Indeling:
Bij binnenkomst staan we in het woongedeelte met aan de voorzijde de woonkamer met radiatoren. Op de vloer ligt laminaat en de wanden en plafonds zijn strak afgewerkt.

Lopen we terug naar de entree dan zien we daar ook de keuken die in een open verbinding staat met de woonkamer. Het keukenblok is een hoekopstelling geplaatst en is voorzien van diverse apparatuur.

Aan de achterzijde van het object treffen we achtereenvolgens de nette en geheel betegelde badkamer (met toilet, douche en badmeubel) en twee slaapkamers aan.

Algemeen:
De tuin; zet de loungeset maar neer en ga genieten van het zonnetje. De tuin heeft door zijn ligging op het zuiden een goede bezonning. Verder vergt de tuin weinig onderhoud omdat deze nagenoeg geheel bestraat is.

Het park:
Als eigenaar heb je de mogelijkheid om de auto op het terrein van stacaravanpark Bruinisse te parkeren. Het terrein is middels een slagboom afgesloten maar wanneer uw kenteken in het systeem is ingevoerd dan opent de slagboom automatisch.

Bijzonderheden:
• Deze stacaravan is bestemd voor recreatief eigen gebruik
• De bijdrage aan de vereniging van eigenaren is € 600,- per jaar
• De stacaravan is aangesloten op gas, water en elektriciteit
• Voor de gasvoorziening is een ringleiding aangelegd op het park, zodat niet met gasflessen gesleept hoeft te worden
• De verwarming geschiedt middels een Cv-ketel

Locatie

Neem contact op

Altijd zonder verplichtingen

Heb je vragen of zou je graag een afspraak willen maken? Geef ons gerust een belletje of stuur een email. Je hoort van ons.

Gratis waardebepaling aanvragen

Heb je verhuisplannen of ben je benieuwd hoeveel je huis nu waard is? Maak gebruik van onze gratis waardebepaling!

Gratis waardebepaling aanvragen

Heb je verhuisplannen of ben je benieuwd hoeveel je huis nu waard is? Maak gebruik van onze gratis waardebepaling!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×