fbpx
Van den Ouden Makelaars
Weten wat jouw huis waard is? Een afspraak is zo gemaakt

Vrijstaande-woning Hofstraat 19 Oud-vossemeer

Specificaties:

Vraagprijs: € 425.000 k.k.

  • Perceeloppervlakte: 1065 m2
  • Inhoud: 866 m3
  • Bouwjaar: 1925
  • Kamers: 5
  • Slaapkamers: 4

Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

Ervaar de enorme ruimte in deze voormalige pastoriewoning! Deze vrijstaande en royaal opgezette woning is gesitueerd op een ruim en zonnig kavel van 1065 m² eigen grond. De woning bevindt zich op loopafstand van de diverse voorzieningen die het dorp je te bieden heeft.

Oud-Vossemeer is een geliefd dorp en het is er rustig en fijn wonen terwijl je binnen no-time in steden als Bergen op Zoom (ca. 15min), Rotterdam (ca. 50min) en Antwerpen (ca. 50min) bent.

Let op; om teleurstellingen en/of te hoge verwachtingen te voorkomen, melden wij dat de gehele woning gerenoveerd/gemoderniseerd dient te worden. Tip! Onderzoek vooraf goed je (financiële)mogelijkheden.

Indeling:
De voordeur gaat open en we betreden de woning middels de ruim opgezette entree met toiletruimte. Vanuit de entree bereiken we o.a. de woonkamer ensuite, de eenvoudig uitgevoerde keukenruimte en de tussenhal.

Woonkamer.
Een fijne ruimte met hoge plafonds en dito raampartijen. De woonkamer beschikt over een Tv-/telefoonaansluiting, een tweetal gashaarden en vaste kasten.

Middels de tussenhal bereiken we de achterkamer. Persoonlijk zouden wij hier zelf een ruim opgezette woonkeuken met openslaande tuindeuren naar de tuin creëren. De ruimte beschikt op dit moment over een witgoedaansluiting, keukenblok, allesbrander en een trap-/kelderkast.

1e Verdieping:
We nemen de bordestrap naar de 1e verdieping en komen uit op de ruime overloop. De overloop verbindt de diverse vertrekken met elkaar. Zowel aan de voor- als aan de achterzijde treffen we een ruime opgezette slaapkamer aan. Verder zijn er nog een tweetal kleinere (slaap)kamers en een eenvoudige badkamer op deze verdieping aanwezig.

2e Verdieping:
Een open steekzolder die zich boven 2 van de slaapkamers bevindt.

Algemeen:
De enorme oppervlakte aan tuin biedt nog vele mogelijkheden tot het creëren van een fraaie siertuin met meerdere terrassen en wellicht een fraaie veranda waar de kamado barbecue niet zou misstaan. Op het perceel staat nog een vrijstaande uit beton elementen opgetrokken garage. Verder is er een kleinveeweide aanwezig en biedt het perceel ruimte om meerdere auto’s op eigen terrein te plaatsen.

De informatie op deze pagina is door ons zorgvuldig samengesteld. Echter staan wij niet in voor aansprakelijkheid inzake onjuistheden en of niet volledige informatie.
Van den Ouden Makelaars meet de woningen in volgens de laatste Nen-normen (NEN2580). Verschillen in de meetuitkomsten zijn niet volledig uit te sluiten door afrondingen, interpretatieverschillen of beperkingen tijdens het uitvoeren van de inmeting.

Locatie

Neem contact op

Altijd zonder verplichtingen

Heb je vragen of zou je graag een afspraak willen maken? Geef ons gerust een belletje of stuur een email. Je hoort van ons.

Gratis waardebepaling aanvragen

Heb je verhuisplannen of ben je benieuwd hoeveel je huis nu waard is? Maak gebruik van onze gratis waardebepaling!

Gratis waardebepaling aanvragen

Heb je verhuisplannen of ben je benieuwd hoeveel je huis nu waard is? Maak gebruik van onze gratis waardebepaling!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

;