fbpx
Hoe gaan wij om met het Coronavirus?

Vrijstaande-woning Landingsweg 92 Baarland

Specificaties:

Koopsom: € 149.999 k.k.

  • Perceeloppervlakte: 397 m2
  • Inhoud: 306 m3
  • Bouwjaar: 1969
  • Kamers: 5
  • Slaapkamers: 4

Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

Ook in de recreatieve markt zijn wij een sterk merk, die door vele opdrachtgevers wordt gewaardeerd. Zo ook deze Duitse eigenaren die met hun familie al meer dan dertig jaar van deze stek hebben genoten. De ligging is perfect te noemen, namelijk op loopafstand van het strandje en het geliefde vakantiepark Scheldeoord met o.a. horeca en zwembad.

Deze vrijstaande recreatie woning is gelegen op een ruim kavel van 397 m² eigen grond en wordt aangeboden middels het eerlijk bieden systeem.

In de recente periode is de woning zowel aan de achterkant, maar ook aan de zijkant uitgebouwd. Ook is de woning opgebouwd wat betekent dat er nu een zolder met twee slaapvertrekken is gerealiseerd. Het dak is volledig geïsoleerd en tevens zijn kunststof kozijnen geplaatst.

Indeling:
Op de begane grond hebben we een ruime living met tuindeuren en veel lichtinval, een gesloten keuken met diverse inbouwapparatuur, twee slaapkamers en een badkamer.

1e Verdieping:
Op deze verdieping bevinden zich een overloop/slaapvertrek en slaapkamer.

Algemeen:
Rondom is er sierbestrating, gazon, terras en een ruime parkeerplaats. Verder aan de achterzijde (op het zuiden gelegen) een houten berging, terras, moestuin, fruitboompjes, terras met zonnescherm en veel privacy.

Kortom, een leuke woning voor zowel eigen gebruik of verhuur in de recreatieve markt. De unieke ligging van dit, niet commerciële parkje, is een startpunt om de mooie zak van Zuid-Beveland te gaan ontdekken .En ook de afstand naar o.a. de Randstad, Brabant of België is heel goed te behappen.

Locatie

Neem contact op

Altijd zonder verplichtingen

Heb je vragen of zou je graag een afspraak willen maken? Geef ons gerust een belletje of stuur een email. Je hoort van ons.

Gratis waardebepaling aanvragen

Heb je verhuisplannen of ben je benieuwd hoeveel je huis nu waard is? Maak gebruik van onze gratis waardebepaling!

Gratis waardebepaling aanvragen

Heb je verhuisplannen of ben je benieuwd hoeveel je huis nu waard is? Maak gebruik van onze gratis waardebepaling!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

;