Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Vrijstaande-woning Weelweg 10 Sint-maartensdijk

Specificaties:

Vraagprijs: € 589.000 k.k.

  • Perceeloppervlakte: 22198 m2
  • Inhoud: 965 m3
  • Kamers: 5
  • Slaapkamers: 3

Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

Wederom heeft de specialist in buiten wonen op een schitterende locatie een unieke boerderij in de verkoop mogen nemen. Dit object met weids uitzicht is gelegen op maar liefst 22.198 m2. Bij de buiten- en/ of paardenliefhebbers zal zijn of haar hart sneller gaan kloppen omdat? Ja omdat er een fraaie weide met paardenstal en schaapskooi op het perceel gelegen zijn & omdat er naast de hooimijt tevens een grote vrijstaande loods (bestaande uit betonnen wanden en asbest vrije golfplaten) is gesitueerd. En dat is nog niet alles want bij dit object heeft u tevens de beschikking over een grote boerenschuur (31.50×12.60). Deze schuur heeft twee koeienstallen, een paardenstal en een vroegere aardappelruimte. De schuur is verder voorzien van een geheel nieuw dak van damwand profielplaten.

Indeling.
De woning betreden we middels de entree die van de voor- naar de achterkant van de woning loopt en waarbij de meeste mensen via de achterzijde naar binnen gaan. In de hal bevindt zich de meterkast. Verder treft u er diverse radiatoren en een deels betegelde toiletruimte met een radiator, fonteintje en closet aan. Vanuit de hal zijn de woonkamer, de woonkeuken en de zomerkamer toegankelijk.

Woonkamer.
De ruime woonkamer heeft radiatoren en een schouwpartij met gashaard. Het plafond heeft balken, de wanden zijn voorzien van stucwerk en de houten vloer is afgewerkt met laminaat. Vanuit de woonkamer krijgt u toegang tot de tussenhal.

Woonkeuken.
Het keukenblok is in een U-vormige opstelling geplaatst en voorzien van het volgende inbouwapparatuur: koelkast, vaatwasser, afzuigkap, keramische kookplaat en een oven. Het plafond is voorzien van stucwerk met spotverlichting, de wanden zijn deels voorzien van een lambrisering en tegels en de betonnen vloer is afgewerkt met een grindvloer met vloerverwarming.

Zomerkamer.
De houten vloer is afgewerkt met houten delen, de wanden zijn voorzien van spachtel en het plafond is afgewerkt met gipsplaten. Deze kamer is o.a. voorzien van een radiator en een Tv-/telefoonaansluiting. Deze ruimte is ook te gebruiken als slaapkamer en/of kantoorruimte.

Tussenhal.
Vanuit deze hal met o.a. een marmeren vloer en een lambrisering krijgen we toegang tot o.a. een ruime slaapkamer (met wastafel en radiatoren), de opkamer (met radiator), een toiletruimte (met witgoedaansluitingen en fonteintje) en/of de lager gelegen kelder.

Badkamer.
De geheel betegelde badkamer is voorzien van natuurlijke ventilatie, radiator, een badmeubel (met wastafel) en een douchecabine en ligbad.

1e Verdieping.
Terug naar de tussenhal. Vanuit hier nemen we de trap naar de 1e verdieping waar we op een open zolder komen die de mogelijkheid biedt voor het creëren van een of meerdere slaapkamers. Op dit moment is er reeds een complete slaapkamer met radiatoren en dakraam gerealiseerd.

Algemeen:
De zeer royale buitenruimte is voorzien van een oprit en is deels voorzien van een verharding. Verder treft u er een zonnig gelegen terras, een weiland en de eerder genoemde opstallen aan.

Locatie

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Gratis waardebepaling aanvragen

Denkt u aan verhuizen en bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? We bieden u graag een gratis waardebepaling aan.

Gratis waardebepaling aanvragen

Denkt u aan verhuizen en bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? We bieden u graag een gratis waardebepaling aan.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×