fbpx
Van den Ouden Makelaars
Weten wat jouw huis waard is? Een afspraak is zo gemaakt

Vrijstaande-woning Wildemanshoekseweg 3 Oudelande

Specificaties:

Koopsom: € 389.000 k.k.

  • Perceeloppervlakte: 470 m2
  • Inhoud: 420 m3
  • Bouwjaar: 1920
  • Kamers: 4
  • Slaapkamers: 3

Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

Aan de rand van het dorp Oudelande, in een rustige, doodlopende straat mogen wij deze grotendeels gerenoveerde en vernieuwde vrijstaande woning aanbieden.

Een stijlvolle en knusse woning op maar liefst 470 m² eigen perceel. Deze woning heeft zelfs een bad- en slaapkamer op de begane grond.

Deze woning is geschikt voor een brede doelgroep. Zowel een gezin als geïnteresseerde in een levensloopbestendig kunnen hier hun hart ophalen. Het volledige leef programma bevind zich gelijkvloers. Door voldoende kamers kan zelfs de familie komen logeren. Wekt dit uw interesse? Dan adviseren wij de serieuze kopers snel een afspraak te maken.

Voor de tuinliefhebbers is een zeer fraaie tuin met diverse zitjes en beplanting aangelegd. Ook de hobbyist kan aan zijn trekken komen. Want hou je vast, het object heeft ook nog eens de beschikking over een garage/hobbyschuur met onder andere een overkapping.

Indeling:
Als we via de voordeur naar binnen stappen komen we in de hal met onder andere opgang naar de verdieping en toegang tot de living. In de hal hebben we verder de beschikking over een bergkast, garderobe, een modern toilet, een zeer fraaie badkamer en de ouderslaapkamer met dressroom. Vanuit de slaapkamer heb je toegang tot de wasruimte. Dan lopen we vanuit de hal door naar de eetkamer. Deze beschikt over een keuken in rechte opstelling en opbergkast. De keuken bevat diverse inbouwapparatuur zoals: afzuigkap, koelkast, vriezer en vaatwasser.
Vanuit de woonkeuken heb je zicht op de living zodat je contact met je medebewoners hebt. Deze woonkamer heeft o.a. tuindeur en fraai zicht op de zeer besloten tuin.

1e Verdieping:
Vanuit de hal gaan we naar de eerste verdieping met o.a. een toilet, berg/knieschotruimte en werkkamer met dakkapel. Verder is aan de voorzijde de 3e slaapkamer met uitzicht op de kerk van Oudelande.

Algemeen:
Als laatste gaan we naar buiten en ervaren we de privacy die de tuin ten toon spreidt. De mooie beplanting en diverse zitjes maken het buiten leven tot een feestje.
Aan de zijkant hebben we sierbestrating met toegang tot de vrijstaande garage/werkplaats met o.a. overkapping, stromend water en krachtstroom.

Kortom, een instapklare woning op een rustige plek en de A58, of bijvoorbeeld de stad Goes op geringe afstand gelegen.

Ook deze woning wordt aangeboden middels het Eerlijkbieden systeem. Dat is wel zo eerlijk omdat iedereen de kans krijgt een eenmalige bieding te doen.

Locatie

Neem contact op

Altijd zonder verplichtingen

Heb je vragen of zou je graag een afspraak willen maken? Geef ons gerust een belletje of stuur een email. Je hoort van ons.

Gratis waardebepaling aanvragen

Heb je verhuisplannen of ben je benieuwd hoeveel je huis nu waard is? Maak gebruik van onze gratis waardebepaling!

Gratis waardebepaling aanvragen

Heb je verhuisplannen of ben je benieuwd hoeveel je huis nu waard is? Maak gebruik van onze gratis waardebepaling!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

;