fbpx
Van den Ouden Makelaars
Weten wat jouw huis waard is? Een afspraak is zo gemaakt

Vrijstaande-woning Wilhelminastraat 4 Scherpenisse

Specificaties:

Koopsom: € 267.500 k.k.

  • Perceeloppervlakte: 464 m2
  • Inhoud: 441 m3
  • Bouwjaar: 1870
  • Kamers: 5
  • Slaapkamers: 3

Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

Deze vrijstaande woning op 464 m² eigen grond en met diverse multifunctionele opstallen op het perceel bevindt zich op slechts 5 minuten afstand van Nationaal Park Oosterschelde waar je heerlijk uit kunt waaien op de dijk of een plons in het water kunt nemen. De woning beschikt naast een volledig leefprogramma op de begane grond tevens over een zonnige en bovenal ruim opgezette achtertuin.

Scherpenisse is een klein gemoedelijk en rustig gelegen dorp op het eiland Tholen met o.a. basisscholen. De verbindingen vanuit het dorp richting steden als Bergen op Zoom (ca. 20 min.), Antwerpen (ca. 50 min.) of Rotterdam (ca. 60 min.) zijn goed te noemen.

Let op: om teleurstellingen en/of te hoge verwachtingen te voorkomen, melden wij dat de gehele woning gerenoveerd/gemoderniseerd dient te worden. Tip! Onderzoek vooraf goed je (financiële)mogelijkheden.

Indeling:
Stap de woning binnen via de hal, die je toegang geeft tot diverse vertrekken. We lopen de ruime living binnen en nemen plaats rondom de aanwezig zijnde allesbrander. Wat een gezellige plek. Creëer in deze ruimte een gezellige zithoek voor avondjes op de bank. De woonkamer met o.a. een vaste kast geeft toegang tot de aangrenzende achterkamer. Hier projecteren wij in onze gedachten de openslaande tuindeuren richting de zonnige achtertuin.

Keuken.
De keukenruimte met een in een hoekopstelling geplaatst keukenblok bevindt zich aan de achterzijde van de woning en vanuit hier heb je toegang tot de tuin.

We lopen terug naar de voorzijde van de woning. Aan de voorzijde treffen we een slaapkamer aan. Door het feit dat ook de badkamer (met o.a. een toilet, douche en een badmeubel) op de begane grond gelegen is, is een volledig leefprogramma op de begane grond aanwezig.

1e Verdieping:
Op deze verdieping, bereikbaar vanuit de hal, zijn een tweetal ruim opgezette slaapkamers gelegen. Het plaatsen van een of meerdere dakkapellen op deze verdieping zal de functionele ruimte ten goede komen.

Algemeen:
De tuin! Hier heb je het hele jaar door een vakantiegevoel. Wat een fantastische plek om na een drukke dag tot rust te komen. Aan de voorzijde is een ruime eigen parkeerplaats voor 2 auto’s aanwezig. De achtertuin is een klein paradijsje. Je eigen groente kweek je in je eigen moestuin. De kids en/of de huisdieren kunnen ravotten op het gazon en jij neemt plaats op het zonnige terras. Perfect voor het ‘buiten leven’.

Op het ruime perceel van 464 m² staan meerdere opstallen waaronder een tweetal bergingen en een vrijstaand ‘huisje’ die nu in gebruik is als garage met bergzolder. Wij zien mogelijkheden om deze garage te gebruiken voor werk aan huis (bijvoorbeeld een praktijk-/kantoorruimte) of voor de ZZP-er die ruimte zoekt voor het uitvoeren van allerhande werkzaamheden.

Bijzonderheden:
• De hal, woonkamer en slaapkamer zijn enkele jaren geleden door de huidige eigenaar gerenoveerd

De informatie op deze pagina is door ons zorgvuldig samengesteld. Echter staan wij niet in voor aansprakelijkheid inzake onjuistheden en of niet volledige informatie.
Van den Ouden Makelaars meet de woningen in volgens de laatste Nen-normen (NEN2580). Verschillen in de meetuitkomsten zijn niet volledig uit te sluiten door afrondingen, interpretatieverschillen of beperkingen tijdens het uitvoeren van de inmeting.

Locatie

Neem contact op

Altijd zonder verplichtingen

Heb je vragen of zou je graag een afspraak willen maken? Geef ons gerust een belletje of stuur een email. Je hoort van ons.

Gratis waardebepaling aanvragen

Heb je verhuisplannen of ben je benieuwd hoeveel je huis nu waard is? Maak gebruik van onze gratis waardebepaling!

Gratis waardebepaling aanvragen

Heb je verhuisplannen of ben je benieuwd hoeveel je huis nu waard is? Maak gebruik van onze gratis waardebepaling!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

;