Aanbod

24 Fotos verfügbar

Verkauft: Molendijk 10, 4453 AE 's-Heerenhoek

Immobilienart Haus, Einfamilienhaus, freistehendes Haus
Grundstück 845 m²
Nettofläche 153 m²
Übergabe Auf Anfrage
Status Verkauft
295.000,- €
Verkauft

Übersicht

Gezocht! De ondernemer die in dit woon/winkelpand de unieke kans ziet om zijn droom te verwezenlijken. Ook kantoor aan huis, pedicure, maar ook mantelzorg is hier goed mogelijk. De ontwikkelaar zou zelfs in samenspraak met de gemeente kunnen denken aan herontwikkeling. Kortom een legio kansen voor dit object op 845 m2. De locatie richting Walcheren, België etc. is zeer goed te noemen. Gaat u mee b... Mehr Informationen
Eckdaten
Alle Merkmale
Immobilienart Haus, Einfamilienhaus, freistehendes Haus
Status Verkauft

Eckdaten

Angebot
Referenznummer 62459/3373928
Kaufpreis 295.000,- €
Status Verkauft
Übergabe Auf Anfrage
Letzte Aktualisierung Donnerstag, 1. August 2019
Bau
Immobilienart Haus, Einfamilienhaus, freistehendes Haus
Bauform Bestehende Immobilien
Rooftype Vorderen Giebel
Isolationen Partei isolierte Verglasung
Flächen
Grundstück 845 m²
Nutzfläche 153 m²
Brutto-Rauminhalt 1.077 m³
Fläche extern mit Lagerräume 38 m²
Aufteilung
Anzahl der Etagen 2
Anzahl Zimmer 5 (von denen 4 Schlafzimmer)
Im freien
Lage Offene Position
Stadtzentrum
Garten
Typ Hintergarten
Wichtigster Garten Ja
Verfügt über einen Hinterhof-Eingang Ja
Bedingung Normal
Kessel
Art des Kessels Nefit
Heizung Quelle Gas
Kesselbesitz Besessen
Ausstattung
Wasser-Heizung Warmwasseraufbereiter
Heizungsart Zentralheizung
Kabel-TV Ja
Garten vorhanden Ja
Rollläden Ja
Hat einen Abstellraum Ja
Dachfenster Ja

Beschreibung

Gezocht! De ondernemer die in dit woon/winkelpand de unieke kans ziet om zijn droom te verwezenlijken. Ook kantoor aan huis, pedicure, maar ook mantelzorg is hier goed mogelijk. De ontwikkelaar zou zelfs in samenspraak met de gemeente kunnen denken aan herontwikkeling. Kortom een legio kansen voor dit object op 845 m2. De locatie richting Walcheren, België etc. is zeer goed te noemen. Gaat u mee binnen kijken?

Indeling:
Via de zijkant komt men de woning binnen, vanwaar we links de woonkeuken in kunnen stappen. De woonkeuken (8.05 x 4.09) is voorzien van een ruime lichte keukenopstelling met vele inbouw apparatuur, bergkasten en schuifpui met toegang tot de tuin. Als we teruggaan naar de hal dan gaan we aan de voorzijde de ruime woonkamer (4.86 x 6.69) in met o.a. haard, balkenplafond, massief houten vloer en wijds uitzicht naar de zeer fraaie kerk. Vanuit de hal verder toegang tot de onder de keuken gelegen ruime kelder, en /of opgang naar de 1e verdieping.

1e Verdieping:
We zullen eerst de woning verder beschrijven en zien op de verdieping 3 slaapkamers en berging waar eventueel een 4e slaapkamer te realiseren is. De ruime ouderslaapkamer is voorzien van een royale badkamer met o.a. douche, toilet, ligbad en wastafel. Als we weer terug gaan naar beneden, dan vervolgen we onze weg naar de winkel.

Algemeen:
De winkel (14.02 x 6.52) heeft o.a. een systeem plafond, betonvloer, grote etalage ruiten en toegang tot magazijn /werkplaats (7.04 x 7.09). De werkplaats is voorzien van heaters, houten toegangsdeuren en kleine kantoorruimte.
Naast de woning is nog een terras, tuin met gazon, sierbeplating en parkeerplaats aanwezig. Achter de winkel is een nog niet gecultiveerd stuk tuin aanwezig. De woning is deels geïsoleerd en wordt verwarmd middels Nefit combiketel.
Oplevering in overleg.

Zusätzlich

Video von Freunden

Zuletzt angesehen