Zu Kaufen: Westsingel 22, 4454 AK Borssele - Van den Ouden Makelaardij

Aanbod

47 Fotos verfügbar

Zu Kaufen: Westsingel 22, 4454 AK Borssele

Immobilienart Haus, Einfamilienhaus, freistehendes Haus
Grundstück 782 m²
Nettofläche 280 m²
439.000,- €

Übersicht

We zullen zeker niet zeggen dat dit object het ruimste van Borssele is, maar dat het een plaatje is met ook nog eens een mooi kavel (782m2) en om maar iets te noemen 7 slaapkamers, een inpandige dubbele garage en vrijstaande dubbele garage, dan is het een zekerheid.

Omschrijving
Normaal komen we in een Zeeuwse boeren woning via de achterdeur binnen, maar we houden het hier netjes en komen via... Mehr Informationen
Eckdaten
Alle Merkmale
Immobilienart Haus, Einfamilienhaus, freistehendes Haus
Baujahr 1993
Status Verfügbar

Eckdaten

Angebot
Referenznummer 62459/3220640
Kaufpreis 439.000,- €
Übergabe Auf Anfrage
Letzte Aktualisierung Montag, 12. März 2018
Bau
Immobilienart Haus, Einfamilienhaus, freistehendes Haus
Bauform Bestehende Immobilien
Baujahr 1993
Isolationen Dach
Wand
Stock
Isolierverglasung
Voll
Flächen
Grundstück 782 m²
Nutzfläche 280 m²
Brutto-Rauminhalt 877 m³
Aufteilung
Anzahl der Etagen 2
Anzahl Zimmer 7 (von denen 6 Schlafzimmer)
Im freien
Typ Hintergarten
Wichtigster Garten Ja
Orientierung West
Verfügt über einen Hinterhof-Eingang Ja
Bedingung Gepflegt
Kessel
Art des Kessels Nefit
Baujahr 2003
Combiboiler Ja
Kesselbesitz Besessen
Ausstattung
Wasser-Heizung Zentralheizsystem
Heizungsart Zentralheizung
Parkplatz Freistehendes Stein
Garten vorhanden Ja
Verfügt über eine Garage Ja
Hat einen Parkplatz Ja
Dachfenster Ja

Beschreibung

We zullen zeker niet zeggen dat dit object het ruimste van Borssele is, maar dat het een plaatje is met ook nog eens een mooi kavel (782m2) en om maar iets te noemen 7 slaapkamers, een inpandige dubbele garage en vrijstaande dubbele garage, dan is het een zekerheid.

Omschrijving
Normaal komen we in een Zeeuwse boeren woning via de achterdeur binnen, maar we houden het hier netjes en komen via de sierlijke voordeur de hal binnen. Hier bekruipt je al het gevoel van een huiselijke sfeer, met fraaie vloer, vide, garderobe en toilet. We vervolgen onze weg, gaan eerst naar rechts en zien de ruime en sfeervolle woonkamer ( 8.6 x 4.2 ), schouw met gashaard, balken plafond, deels laminaat en deels stenen vloer met vloerverwarming.

Vanuit de woonkamer hebben we zicht op de aangrenzende en zeer royale tuinkamer, met aan 2 kanten openslaande tuindeuren, houtkachel en uitzicht op de keuken dan wel op de fraaie siertuin met goede bezonning. Een goed boek en een wijntje doen de rest zullen we maar denken.
De keuken in een U-opstelling ligt naast de woonkamer en is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken kan men via de bijkeuken met kastruimte en witgoed aansluiting de tuin in. We gaan nu weer terug naar de hal en gaan links de tweede hal in. Deze hal heeft toegang tot aan de voorzijde een zeer sfeervol kantoor (eventueel slaapkamer) en aan de achterzijde een slaapkamer met o.a. zicht op de tuin en voorzien van een wastafel. Dus ook slaapkamer dan wel mantelzorg mogelijkheid voor inwonende ouder(s). Teruggekomen in de hal komt men de dubbelle garage tegen die o.a.is voorzien van aanrecht, witgoed aansluiting en toegang tot de parkeerplaats en tuin.

Eerste verdieping
Via de sierlijke trap komt men op de overloop met de eerder genoemde vide. Aan de rechterzijde heeft men de beschikking over twee royale slaapkamers. Vervolgen we onze weg, dan komen we in de moderne badkamer met o.a. bubbelbad, douche, toilet, designradiator en badmeubel.
Daarna komen we in de zeer grote ouderslaapkamer en andere hal die toegang geeft tot nog eens twee slaapkamers.

Tuin
Aan de linkerzijde van het perceel hebben we de beschikking over een oprijpad die toegang geeft tot de gepotdekselde dubbele garage.
De tuin met een goede bezonning en privacy is keurig aangelegd en voorzien van sierbestrating en verlichting. Borssele is een knus dorpje met een fraai plein in het midden van het dorp en vele sfeervolle en karaktervolle woningen. Een dorpscentrum, met een gevoel van terug in de tijd en een sfeer die bij vele mensen helaas onbekend is. Daarom nodigen wij u als kandidaat uit om samen met ons te snuffelen aan deze woning.

Bijzonderheden
Energiekeurmerk en tekeningen aanwezig en ter beschikking.

Zuletzt angesehen