Beschreibung

* Let op deze woning wordt middels een bieden vanaf prijs van € 209.000,00 k.k. verkocht. 

In de nabijheid van de dorpskern van Bruinisse, scholen en winkels biedt Van den Ouden Makelaardij u deze verzorgde en flink uitgebouwde hoekwoning aan. Naast het feit dat deze woning voorzien is van een nette halfopen keuken treft u er tevens drie ruim opgezette slaapkamers, een zeer nette badkamer, een ruime inpandige berging en een achtertuin met veel privacy aan. 

Indeling:
De woning betreedt u vanuit de entree/hal. In de hal vindt u een meterkast, een radiator, een ruime voorraad/trapkast en een geheel betegelde toiletruimte met fonteintje en closet. Vanuit deze ruimte loopt u door naar de doorzon woonkamer.

Woonkamer.
Op de betonnen vloer liggen plavuizen. De wanden zijn behangen en het plafond is voorzien van spotverlichting. De woonkamer beschikt o.a. over vloerverwarming, een radiator, rolluiken, een Tv-aansluiting en openslaande tuindeuren. 

Keuken. 
Aan de achterzijde van de woning treffen we de in circa 2008 geplaatste keuken aan.
Het keukenblok is in een rechte keukenopstelling geplaatst en is voorzien van een composiet werk- en achterblad met spoelbak. Het keukenblok is voorzien van het volgende inbouwapparatuur: inductiekookplaat, een afzuigkap, vaatwasser (2018), een koelkast en een oven met een magnetronfunctie. Verder treft u in de keuken een vaste voorraadkast aan. 

Bijkeuken.  
Een heerlijke ruimte die ruim opgezet is en grenst aan de keuken. Deze bijkeuken is naast een plavuizenvloer tevens voorzien van een tuindeur en een vasten kastenwand. In deze kastenwand plaatst u het witgoedapparatuur en tevens treft u hier de Cv-opstelling aan. 

Inpandige berging.
Vanuit de bijkeuken loopt u door naar de ruime berging. Deze ruimte is multifunctioneel te gebruiken. In deze berging treft u o.a. een uitstortgootsteen, elektra, radiator en een tuindeur. 

1e Verdieping:
Vanuit de entree/hal neemt u de bordestrap naar de 1e verdieping. Aangekomen op de overloop heeft u vanaf hier toegang tot de drie slaapkamers en/of de ruim opgezette badkamer.

Slaapkamers.
De slaapkamers zijn ruim van opzet en zijn voorzien van een radiator en op diverse plaatsen zijn er rolluiken aanwezig.

Badkamer.
Deze ruim opgezette badkamer is geheel betegeld in een neutrale en tijdloze kleurstelling. In de badkamer treft u naast een 2e toilet (hang) tevens een badmeubel (met wastafel), een ligbad en een ruime inloopdouche aan. De ventilatie in de badkamer geschiedt zowel op een natuurlijke- als mechanische manier.  

Algemeen:
Zowel aan de voor- als aan de achterzijde van deze woning is er een onderhoudsarme tuin gelegen. De middels een vrije achterom te bereiken achtertuin biedt u een goede bezonning en veel privacy. Deze tuin is grotendeels bestraat en verder voorzien van een border met beplanting. 

Bijzonderheden:
•	De woning is deels voorzien van kunststof kozijnen
•	Er zijn op diverse plaatsen rolluiken aanwezig

Eckdaten