Beschreibung

In deze mogen u op het goed onderhouden recreatiepark Aquastaete te Bruinisse deze vrijstaande recreatiewoning (type 'Springer') op 271 m2 eigen grond aanbieden. Het park zelf heeft diverse voorzieningen en is gunstig gelegen tov. de Randstad, het Ruhrgebied en/of Antwerpen. De woning is geschikt voor 6 personen en heeft een prima ligging met een goede bezonning. Wilt u meer weten? Lees dan snel verder. 

Omschrijving
Bij binnenkomst in de woning staat in de entree/hal. Deze ruimte is naast een meterkast en een radiator tevens voorzien van een deels betegelde toiletruimte met mechanische ventilatie, een fonteintje en closet. Vanuit de hal loopt u door naar de woonkamer. 

Woonkamer. 
Deze tuingerichte woonkamer beschikt over vele raampartijen, radiatoren en openslaande tuindeuren die toegang verschaffen naar de veranda. 

Keuken.
Deze open keuken is aan de voorzijde van de woning gelegen en biedt ruimte voor het plaatsen van de eettafel. 
Het keukenblok is in een rechte opstelling geplaatst en is uitgerust met het volgende inbouwapparatuur: een koelkast, magnetron, vaatwasser, afzuigkap en een keramische kookplaat.  Vanuit de keuken toegang tot de inpandige berging annex bijkeuken en/of de voortuin. 

Bijkeuken.
Een ideale ruimte voor het stallen van de fietsen of het opbergen van de tuinkussens. In deze ruimte treft u o.a. de Cv-opstelling, een witgoedaansluiting en een tuindeur aan. 

1e Verdieping:
Vanuit de woonkamer neemt u de trapopgang naar de 1e verdieping. Op deze verdieping treft u o.a. een overloop, een drietal ruime slaapkamers (met radiatoren) en een deels betegelde badkamer aan. 

Badkamer.
De badkamer is o.a. voorzien van mechanische ventilatie, een 2e toilet, een badmeubel (met wastafel) en een douchecabine. 

Tuin:
Rondom de woning is er een tuin gelegen. De tuin is grotendeels aangekleed met gazonpartijen, maar verder is er ook parkeergelegenheid op eigen terrein en tevens is er een zonnig gelegen terras en veranda.

Bijzonderheden:
De woning staat op eigen grond en de parkkosten bedragen € 2.308,11 per jaar.

Eckdaten