Beschreibung

Bent u op zoek naar een goed onderhouden vakantie villa, en wilt u deze zomer nog genieten van de beroemde Zeeuwse buitenlucht, dan bent u hier op het juiste adres. De woning ligt qua bezonning en zicht zeer gunstig. Het kavel van 360 m2 geeft ook het ruimte gevoel. Naast de woning is er op eigen grond een parkeerplaats aanwezig, en aan de  achterzijde een steigertje aan het water. Zullen we een kijkje binnen gaan nemen?

Indeling:
Als we de auto hebben geparkeerd, dan gaan we de hal in met toegang tot keurige toiletruimte, of we gaan de bijkeuken in op zoek naar de tuinstoelen of we gaan de woonkamer in. De woonkamer met rondom uitzicht en lichtinval bestaat uit een L- vormige kamer en openkeuken. De antracietgrijze keuken in een rechte opstelling is voorzien van o.a. een koelkast, vaatwasser,4-pits keramische kookplaat, spoelbak en afzuigkap. In de eerder genoemde bijkeuken hangt de combi cv-ketel en is er ruimte voor de wasmachine.

1e Verdieping:
Als we naar boven gaan, dan komen we op de overloop met en dat is ideaal een separaat toilet en een complete badkamer. Verder hebben we toegang tot de drie complete slaapkamers.

Algemeen:
Zoals eerder aangegeven kun je langs heel de woning lopen, waarbij de tuin is voorzien van drie zitjes, heg rondom de woning, buitenkraan, buitenverlichting en een eigen parkeerplaats.

Bijzonderheden:
De woning staat op eigen grond en de parkkosten bedragen € 2.308,11 per jaar.

Eckdaten