Aanbod

31 Fotos verfügbar

Zu Kaufen: Coudorpseweg 30, 4438 NA Driewegen

Immobilienart Haus, Bauernhof, freistehendes Haus
Grundstück 1.750 m²
Nettofläche 122 m²
389.000,- €

Übersicht

Aangekomen op het vroegere hof “het Noordland”, word ik begroet door de trotse eigenaren van dit boerderijtje (bouwjaar voor 1900).
Wederom een pareltje die we mogen gaan verkopen.

Na er meer dan dertig jaar met veel plezier te hebben gewoond, wordt het onderhouden van de tuin de verkopers teveel.

Indeling:
Bij binnenkomst in de woning sta ik in de woonkeuken waarin, want dat was die dag... Mehr Informationen
Eckdaten
Alle Merkmale
Immobilienart Haus, Bauernhof, freistehendes Haus
Baujahr 1900
Status Verfügbar

Eckdaten

Angebot
Referenznummer 62459/4012518
Kaufpreis 389.000,- €
Übergabe Auf Anfrage
Letzte Aktualisierung Mittwoch, 13. Juni 2018
Bau
Immobilienart Haus, Bauernhof, freistehendes Haus
Bauform Bestehende Immobilien
Baujahr 1900
Rooftype Vorderen Giebel
Isolationen Isolierverglasung
Flächen
Grundstück 1.750 m²
Nutzfläche 122 m²
Brutto-Rauminhalt 851 m³
Fläche extern mit Lagerräume 24 m²
Aufteilung
Anzahl der Etagen 2
Anzahl Zimmer 5 (von denen 3 Schlafzimmer)
Im freien
Lage An einer ruhigen Straße
Freie Sicht
Offene Position
Ländliche Gegend
Typ Umliegender Garten
Wichtigster Garten Ja
Verfügt über einen Hinterhof-Eingang Ja
Bedingung Schön landschaftlich gestaltet
Kessel
Heizung Quelle Gas
Combiboiler Ja
Kesselbesitz Besessen
Ausstattung
Wasser-Heizung Zentralheizsystem
Heizungsart Zentralheizung
Parkplatz Innen-
Schornsteinrohr Ja
Garten vorhanden Ja
Verfügt über eine Garage Ja

Beschreibung

Aangekomen op het vroegere hof “het Noordland”, word ik begroet door de trotse eigenaren van dit boerderijtje (bouwjaar voor 1900).
Wederom een pareltje die we mogen gaan verkopen.

Na er meer dan dertig jaar met veel plezier te hebben gewoond, wordt het onderhouden van de tuin de verkopers teveel.

Indeling:
Bij binnenkomst in de woning sta ik in de woonkeuken waarin, want dat was die dag nog even nodig, de brandende haard en de ruimte zeer knus en gezellig aandoet.
De keuken is onder andere voorzien van een hoekopstelling in de kleur essen/wit met diverse inbouwapparatuur. Daarna gaan we naar de woonkamer waar het rinkelen van de brokjes van de onder een fraai uitgebouwde schouw de kachel het gevoel oproept van het vallen van geldmuntjes uit een automaat.

Daarna ga ik met de eigenaar (al pratend over de vele fijne herinneringen van het plekje) naar de eerder genoemde ruime hal en komen we in de doucheruimte en/of de separate toiletruimte.
We kunnen daarna kiezen uit diverse toegangsdeuren en gaan dan de zeer royale ouderslaapkamer in. Vanuit deze slaapkamer kijk je van alle kanten op de tuin en het weitje met de geitjes (noem je dat ‘s morgens geen wakker worden dan?).
We vervolgen onze tocht en komen in de volgende slaapkamer die nu dienst doet als kantoorruimte en waar de gastvrouw het boekje “Driewegen vroeger” laat zien. Hierdoor kom ik aan de wijsheid welke geschiedenis dit hofje heeft gekend.
Komen we terug in de hal, dan gaan we via de ruime bijkeuken die toegang geeft tot de zolder waar de Cv-installatie is geïnstalleerd. Deze ruimte heeft vele mogelijkheden.

1e Verdieping:
Vanuit de eerder genoemde hal gaan we naar de 1e verdieping met overloop en twee slaapkamers met onder andere uitzicht op de tuin en omgeving. Beiden slaapkamers zijn tevens voorzien van een wastafel.

Algemeen:
Daarna gaan we naar buiten en komen de geitjes en gans ons tegemoet, want die denken daar worden we weer bediend (dus niet). Het weitje heeft een stenen nachthok met aan de ene kant de ruimte voor de geitjes en aan de andere kant is er een kippenhok. Verder is er nog een houtberging.
Veder genieten we van de fraai aangelegde siertuin met diverse zitjes, vijver, tuinkas en ruime blokhut, waar vroeger de kinderen met vriendjes en vriendinnetjes veel plezier hebben gehad.
Gaan we naar de voortuin dan komen we een wel (waterput) tegen en gaan we naar de andere zijde van het boerderijtje. Waar we op het erf, wat volledig is bestraat, diverse auto’s kwijt kunnen.

We komen papier te kort om dit object met veel passie tot in de puntjes te beschrijven en daarom wordt u van harte uitgenodigd om samen met ons de sfeer van dit goed onderhouden boerderijtje te proeven.

Tenslotte nog niet onbelangrijk te melden dat de woning is voorzien van fraaie kunststof kozijnen met glas in lood en fraaie luiken die een geweldige uitstraling geven. Het pareltje ligt op 1.750 m² eigen grond

Bijzonderheden:
• De gehele woning en schuur worden verwarmd middels een Cv-combiketel

Grundrisse

Zuletzt angesehen