Aanbod

Foto - Zu Kaufen: Nieuw in verkoop! Foto - Zu Kaufen: Nieuw in verkoop! Foto - Zu Kaufen: Nieuw in verkoop! Foto - Zu Kaufen: Nieuw in verkoop! Foto - Zu Kaufen: Nieuw in verkoop! Foto - Zu Kaufen: Nieuw in verkoop! Foto - Zu Kaufen: Nieuw in verkoop! Foto - Zu Kaufen: Nieuw in verkoop! Foto - Zu Kaufen: Nieuw in verkoop! Foto - Zu Kaufen: Nieuw in verkoop! Foto - Zu Kaufen: Nieuw in verkoop! Foto - Zu Kaufen: Nieuw in verkoop! Foto - Zu Kaufen: Nieuw in verkoop! Foto - Zu Kaufen: Nieuw in verkoop! Foto - Zu Kaufen: Nieuw in verkoop! Foto - Zu Kaufen: Nieuw in verkoop! Foto - Zu Kaufen: Nieuw in verkoop! Foto - Zu Kaufen: Nieuw in verkoop! Foto - Zu Kaufen: Nieuw in verkoop! Foto - Zu Kaufen: Nieuw in verkoop! Foto - Zu Kaufen: Nieuw in verkoop! Foto - Zu Kaufen: Nieuw in verkoop! Foto - Zu Kaufen: Nieuw in verkoop! Foto - Zu Kaufen: Nieuw in verkoop! Foto - Zu Kaufen: Nieuw in verkoop! Foto - Zu Kaufen: Nieuw in verkoop! Foto - Zu Kaufen: Nieuw in verkoop! Foto - Zu Kaufen: Nieuw in verkoop! Foto - Zu Kaufen: Nieuw in verkoop! Foto - Zu Kaufen: Nieuw in verkoop! Foto - Zu Kaufen: Nieuw in verkoop! Foto - Zu Kaufen: Nieuw in verkoop! Foto - Zu Kaufen: Nieuw in verkoop! Foto - Zu Kaufen: Nieuw in verkoop! Foto - Zu Kaufen: Nieuw in verkoop! Foto - Zu Kaufen: Nieuw in verkoop!
36 Fotos verfügbar

Zu Kaufen: Nieuw in verkoop!

Adresse: Welhoekstraat 22, 4416 BH Kruiningen
Immobilienart Haus, Einfamilienhaus, freistehendes Haus
Grundstück 246 m²
Nettofläche 95 m²
Übergabe Auf Anfrage
Status Neues Kaufangebot
222.500,- €
Neues Kaufangebot

Übersicht

Als je nu werkelijk op zoek bent naar een vrijstaande woning met een geweldig smoeltje en nog een garage op de koop toe, dan ben je hier op het juiste adres.
De woning, met een prima uitstraling en vele details, is gelegen op een mooi kavel 246 m² eigen grond. Aan de achterzijde is er verder een fraai aangelegde tuin met mooie beplanting, diverse zitjes en een goede bezonning. Het gewilde dorp... Mehr Informationen
Eckdaten
Alle Merkmale
Immobilienart Haus, Einfamilienhaus, freistehendes Haus
Baujahr 1910
Status Verfügbar

Eckdaten

Angebot
Referenznummer 62459/4976902
Kaufpreis 222.500,- €
Status Neues Kaufangebot
Übergabe Auf Anfrage
Bau
Immobilienart Haus, Einfamilienhaus, freistehendes Haus
Bauform Bestehende Immobilien
Baujahr 1910
Rooftype Vorderen Giebel
Isolationen Dach
Partei isolierte Verglasung
Flächen
Grundstück 246 m²
Nutzfläche 95 m²
Brutto-Rauminhalt 305 m³
Aufteilung
Anzahl der Etagen 2
Anzahl Zimmer 4 (von denen 3 Schlafzimmer)
Garten
Typ Hintergarten
Wichtigster Garten Ja
Orientierung Nordwest
Verfügt über einen Hinterhof-Eingang Ja
Bedingung Normal
Ausstattung
Wasser-Heizung Zentralheizsystem
Badezimmer Einrichtungen Bad
Dusche
Waschbeckenmöbel
Parkplatz Freistehendes Stein
Kabel-TV Ja
Schornsteinrohr Ja
Garten vorhanden Ja
Verfügt über eine Garage Ja
Ventilierung Ja

Beschreibung

Als je nu werkelijk op zoek bent naar een vrijstaande woning met een geweldig smoeltje en nog een garage op de koop toe, dan ben je hier op het juiste adres.
De woning, met een prima uitstraling en vele details, is gelegen op een mooi kavel 246 m² eigen grond. Aan de achterzijde is er verder een fraai aangelegde tuin met mooie beplanting, diverse zitjes en een goede bezonning. Het gewilde dorp Kruiningen ligt kort bij de A58, dus de toegangswegen naar de randstad en/of Antwerpen zijn zo aan te rijden.

Indeling:
We gaan aan de achterzijde de woning binnen en komen dan in de keuken met voldoende ruimte voor je jas of je klompen. De keuken in rechte opstelling is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken stappen we de bijkeuken in met onder andere de opstelling voor witgoed en kast met Cv-combiketel. Vanuit de bijkeuken stappen we de badkamer in. Deze is voorzien van badmeubel, ligbad, designradiator en douche. Als we teruggaan naar de keuken, dan gaan we naar de knusse woonkamer met onder ander haard, zithoek en fraaie vloer.
Vanuit de woonkamer komen we in de hal met moderne toilet, garderobe en voordeur die alleen maar open gaat voor de collectebus.

1e Verdieping:
Op de eerste verdieping hebben we aan de voorzijde logeer-/werkkamer met vrij nieuwe dakkapel. Aan de achterzijde hebben we de tweede logeer-/werkkamer met ook hier een vrij nieuwe dakkapel. De “master bedroom” is over de gehele diepte van de woning gesitueerd. Deze kamer is voorzien van onder andere een kastenwand.

Algemeen:
Verder hebben we de beschikking over een ruime garage met onder andere een zolder. De eerder genoemde achtertuin is geheel conform de stijl van de woning ingericht.
Ook is er bij deze woning al gedacht over energiebesparing en zijn er 8 zonnepanelen aanwezig, die gezamenlijk ca. 2200 kWh opbrengen.
Het dak is in 2018 voorzien van isolatie en nieuwe dakpannen. Voorts zijn er ook rolluiken aanwezig.

Kortom een woning om spontaan verliefd op te worden. Belt u ons kantoor voor een vrijblijvende bezichtiging?

Grundrisse

Zusätzlich

Zuletzt angesehen