Aanbod

Verkauft: Veerstraat 62, 4698 RM Oud-Vossemeer

Immobilienart Baugrundstück
Grundstück 1.401 m²
Verkauft

Übersicht

Riant bouwkavel gelegen aan de Veerstraat te Oud-Vossemeer. U heeft hier de optie tot aankoop van een volledig kavel van ca. 2200m2 of het totale kavel kan ook gesplitst worden in twee separate kavels. Aan de achterzijde van de kavels heeft u een vrij en fraai uitzicht over het polderlandschap. De vermelde aantal m2 is de totale oppervlakte van de gehele ontwikkeling. De vermelde prijs is € 145,00... Mehr Informationen
Eckdaten
Alle Merkmale
Immobilienart Baugrundstück
Status Verkauft

Eckdaten

Angebot
Referenznummer 62459/3866150
Preis Preis auf Anfrage
Status Verkauft
Übergabe Auf Anfrage
Letzte Aktualisierung Freitag, 13. April 2018
Bau
Immobilienart Baugrundstück
Bauform Bestehende Immobilien
Flächen
Grundstück 1.401 m²

Beschreibung

Riant bouwkavel gelegen aan de Veerstraat te Oud-Vossemeer. U heeft hier de optie tot aankoop van een volledig kavel van ca. 2200m2 of het totale kavel kan ook gesplitst worden in twee separate kavels. Aan de achterzijde van de kavels heeft u een vrij en fraai uitzicht over het polderlandschap. De vermelde aantal m2 is de totale oppervlakte van de gehele ontwikkeling. De vermelde prijs is € 145,00 per m2 excl. btw.

Het riant te koop aangebonden bouwkavel is gelegen aan de buitenrand van Oud-Vossemeer en biedt vele mogelijkheden om hier uw DROOMWONING te gaan bouwen. Door de huidige bestemming zijn er, dit passende in de bestemmingsregels, ook mogelijkheden om uw bedrijf hier te vestigen.

Bilder

Zuletzt angesehen