Aanbod

Foto - Zu Kaufen: Nieuw in verkoop! Foto - Zu Kaufen: Nieuw in verkoop! Foto - Zu Kaufen: Nieuw in verkoop! Foto - Zu Kaufen: Nieuw in verkoop! Foto - Zu Kaufen: Nieuw in verkoop! Foto - Zu Kaufen: Nieuw in verkoop! Foto - Zu Kaufen: Nieuw in verkoop! Foto - Zu Kaufen: Nieuw in verkoop! Foto - Zu Kaufen: Nieuw in verkoop! Foto - Zu Kaufen: Nieuw in verkoop! Foto - Zu Kaufen: Nieuw in verkoop! Foto - Zu Kaufen: Nieuw in verkoop! Foto - Zu Kaufen: Nieuw in verkoop! Foto - Zu Kaufen: Nieuw in verkoop! Foto - Zu Kaufen: Nieuw in verkoop! Foto - Zu Kaufen: Nieuw in verkoop! Foto - Zu Kaufen: Nieuw in verkoop! Foto - Zu Kaufen: Nieuw in verkoop! Foto - Zu Kaufen: Nieuw in verkoop! Foto - Zu Kaufen: Nieuw in verkoop! Foto - Zu Kaufen: Nieuw in verkoop! Foto - Zu Kaufen: Nieuw in verkoop! Foto - Zu Kaufen: Nieuw in verkoop! Foto - Zu Kaufen: Nieuw in verkoop! Foto - Zu Kaufen: Nieuw in verkoop! Foto - Zu Kaufen: Nieuw in verkoop! Foto - Zu Kaufen: Nieuw in verkoop! Foto - Zu Kaufen: Nieuw in verkoop! Foto - Zu Kaufen: Nieuw in verkoop! Foto - Zu Kaufen: Nieuw in verkoop! Foto - Zu Kaufen: Nieuw in verkoop!
31 Fotos verfügbar

Zu Kaufen: Nieuw in verkoop!

Adresse: Groenedijk 35, 4441 TH Ovezande
Immobilienart Haus, Einfamilienhaus, Doppelhaushälfte
Grundstück 250 m²
Nettofläche 119 m²
Übergabe Auf Anfrage
Status Neues Kaufangebot
199.000,- €
Neues Kaufangebot

Übersicht

* LET OP! De vermelde prijs is een bieden vanaf prijs *

Ja, u leest het goed. Wij mogen deze woning (voorheen twee dijkwoningen) namens de verkoopster aanbieden. Vanuit deze dijkwoning heeft u aan de voor- en achterzijde een vrij en ruim zicht over de polderlandschappen. Deze woning biedt vele mogelijkheden en is door de huidige eigenaresse met behoud van details al flink gemoderniseerd. Naa... Mehr Informationen
Eckdaten
Alle Merkmale
Immobilienart Haus, Einfamilienhaus, Doppelhaushälfte
Status Verfügbar

Eckdaten

Angebot
Referenznummer 62459/4962747
Festpreis 199.000,- €
Status Neues Kaufangebot
Übergabe Auf Anfrage
Bau
Immobilienart Haus, Einfamilienhaus, Doppelhaushälfte
Bauform Bestehende Immobilien
Rooftype Vorderen Giebel
Isolationen Partei isolierte Verglasung
Flächen
Grundstück 250 m²
Nutzfläche 119 m²
Brutto-Rauminhalt 420 m³
Aufteilung
Anzahl der Etagen 2
Anzahl Zimmer 5 (von denen 4 Schlafzimmer)
Im freien
Lage Freie Sicht
Garten
Typ Hintergarten
Wichtigster Garten Ja
Orientierung Nord
Verfügt über einen Hinterhof-Eingang Ja
Bedingung Normal
Ausstattung
Wasser-Heizung Zentralheizsystem
Parkplatz In festen Händen Stein
Kabel-TV Ja
Garten vorhanden Ja
Verfügt über eine Garage Ja
Hat einen Abstellraum Ja

Beschreibung

* LET OP! De vermelde prijs is een bieden vanaf prijs *

Ja, u leest het goed. Wij mogen deze woning (voorheen twee dijkwoningen) namens de verkoopster aanbieden. Vanuit deze dijkwoning heeft u aan de voor- en achterzijde een vrij en ruim zicht over de polderlandschappen. Deze woning biedt vele mogelijkheden en is door de huidige eigenaresse met behoud van details al flink gemoderniseerd. Naast de woning bevindt zich een garage en een poort die toegang geeft tot de achterzijde van de woning, waar u een terras en een tuin aantreft. Boven dit terras is een dakterras waar je op mooie zomeravonden van prachtige zonsondergangen kunt genieten.

Indeling:
Bij binnenkomst gaan we via de mooie hal naar de ruime woonkamer met o.a. gashaard, plavuizenvloer (met vloerverwarming) en balkenplafond. Vanuit uw zetel heeft u het eerder genoemde fraaie uitzicht. Naast de woonkamer is aan de achterzijde de open keuken gesitueerd. De keuken in U-vorm opstelling is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken stap je zo het dakterras op, waar je bijvoorbeeld tijdens je ontbijt heerlijk kunt genieten van de weidse natuur.

Via de eerder genoemde hal kan men o.a. naar de werkkamer (evt. slaapkamer). Vanuit deze werkkamer komt men in onbenoemde ruimte met trap naar het souterrain. In het souterrain is de ouderslaapkamer met inpandige badkamer gesitueerd. Verder zijn er in het souterrain nog mogelijkheden voor berging of slaapkamer.

1e Verdieping:
Teruggekomen in de hal kunnen we naar de zolder waar bij het eerste deel nog sprake is van werk in uitvoering, vanwege de verschillende plannen van de huidige eigenaresse. Lopen we verder door dan komen we op het tweede gedeelte van de zolder, met hier een ruime slaapkamer met aan weerszijden een dakkapel, met polderzicht aan de achterzijde en uitzicht op de dorpskern van Ovezande aan de voorzijde. In deze slaapkamer is ook nog een Walk-in Closet aanwezig.

Algemeen:
De achtertuin heeft een net terras onder het dakterras. Verder is er naast de woning een garage met aparte berging gelegen. Kortom een prachtig plekje aan de rand van het dorp met een idyllisch uitzicht op de polder, waar zomers goudgeel graan kleurt. Voor de liefhebber(s) een ruime woning met veel potentie. Geschikt voor diegene(n) die deze woning naar eigen smaak en eigen inzicht de finishing touch wil(len) geven.

Grundrisse

Zusätzlich

Zuletzt angesehen