Aanbod

Foto - Käufer vorgemerkt: Nieuw in verkoop! Foto - Käufer vorgemerkt: Nieuw in verkoop! Foto - Käufer vorgemerkt: Nieuw in verkoop! Foto - Käufer vorgemerkt: Nieuw in verkoop! Foto - Käufer vorgemerkt: Nieuw in verkoop! Foto - Käufer vorgemerkt: Nieuw in verkoop! Foto - Käufer vorgemerkt: Nieuw in verkoop! Foto - Käufer vorgemerkt: Nieuw in verkoop! Foto - Käufer vorgemerkt: Nieuw in verkoop! Foto - Käufer vorgemerkt: Nieuw in verkoop! Foto - Käufer vorgemerkt: Nieuw in verkoop! Foto - Käufer vorgemerkt: Nieuw in verkoop! Foto - Käufer vorgemerkt: Nieuw in verkoop! Foto - Käufer vorgemerkt: Nieuw in verkoop! Foto - Käufer vorgemerkt: Nieuw in verkoop! Foto - Käufer vorgemerkt: Nieuw in verkoop! Foto - Käufer vorgemerkt: Nieuw in verkoop! Foto - Käufer vorgemerkt: Nieuw in verkoop! Foto - Käufer vorgemerkt: Nieuw in verkoop! Foto - Käufer vorgemerkt: Nieuw in verkoop! Foto - Käufer vorgemerkt: Nieuw in verkoop! Foto - Käufer vorgemerkt: Nieuw in verkoop! Foto - Käufer vorgemerkt: Nieuw in verkoop! Foto - Käufer vorgemerkt: Nieuw in verkoop! Foto - Käufer vorgemerkt: Nieuw in verkoop! Foto - Käufer vorgemerkt: Nieuw in verkoop! Foto - Käufer vorgemerkt: Nieuw in verkoop! Foto - Käufer vorgemerkt: Nieuw in verkoop! Foto - Käufer vorgemerkt: Nieuw in verkoop! Foto - Käufer vorgemerkt: Nieuw in verkoop! Foto - Käufer vorgemerkt: Nieuw in verkoop! Foto - Käufer vorgemerkt: Nieuw in verkoop! Foto - Käufer vorgemerkt: Nieuw in verkoop! Foto - Käufer vorgemerkt: Nieuw in verkoop!
34 Fotos verfügbar

Käufer vorgemerkt: Nieuw in verkoop!

Adresse: Burgemeet 36, 4693 CJ Poortvliet
Immobilienart Haus, Einfamilienhaus, Reihenhäus
Grundstück 147 m²
Nettofläche 100 m²
Übergabe Auf Anfrage
Status Käufer vorgemerkt
172.000,- €
Käufer vorgemerkt

Übersicht

Van den Ouden Makelaardij biedt u deze goed onderhouden en bovenal ruim te noemen gezinswoning (bouwjaar: 1995) gelegen aan de Burgemeet 36 te Poortvliet aan. De woning is gesitueerd op een kavel van 147 m2 eigen grond en is gelegen in een rustige woonwijk waar weinig doorgaand verkeer komt. Deze woning beschikt o.a. over een nette woonkamer (met open keuken) en drie slaapkamers. Op loopafstand va... Mehr Informationen
Eckdaten
Alle Merkmale
Immobilienart Haus, Einfamilienhaus, Reihenhäus
Baujahr 1993
Status Käufer vorgemerkt

Eckdaten

Angebot
Referenznummer 62459/4812235
Kaufpreis 172.000,- €
Status Käufer vorgemerkt
Übergabe Auf Anfrage
Letzte Aktualisierung Mittwoch, 15. Januar 2020
Bau
Immobilienart Haus, Einfamilienhaus, Reihenhäus
Bauform Bestehende Immobilien
Baujahr 1993
Rooftype Vorderen Giebel
Isolationen Voll
Flächen
Grundstück 147 m²
Nutzfläche 100 m²
Brutto-Rauminhalt 314 m³
Aufteilung
Anzahl der Etagen 3
Anzahl Zimmer 5 (von denen 3 Schlafzimmer)
Im freien
Lage An einer ruhigen Straße
Wohngebiet
Garten
Typ Hintergarten
Wichtigster Garten Ja
Orientierung Ost
Verfügt über einen Hinterhof-Eingang Ja
Bedingung Normal
Ausstattung
Wasser-Heizung Zentralheizsystem
Badezimmer Einrichtungen Bad
Dusche
Toilette
Waschbeckenmöbel
Kabel-TV Ja
Garten vorhanden Ja
Rollläden Ja
Hat einen Abstellraum Ja
Dachfenster Ja
Ventilierung Ja

Beschreibung

Van den Ouden Makelaardij biedt u deze goed onderhouden en bovenal ruim te noemen gezinswoning (bouwjaar: 1995) gelegen aan de Burgemeet 36 te Poortvliet aan. De woning is gesitueerd op een kavel van 147 m2 eigen grond en is gelegen in een rustige woonwijk waar weinig doorgaand verkeer komt. Deze woning beschikt o.a. over een nette woonkamer (met open keuken) en drie slaapkamers. Op loopafstand van de woning is er een speeltuin en zijn de dorpse-/sociale (sport)voorzieningen gelegen.

Indeling:
Bij binnenkomst staat u in de entree/hal. In deze ruimte treft u naast een meterkast (8 groepen) tevens een radiator en een deels betegelde toiletruimte aan. Vanuit de hal loopt u door naar de woonkamer.

Woonkamer.
De woonkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen en beschikt over een plavuizenvloer (met vloerverwarming), een radiator, een tuindeur en een vaste trapkast.

Keuken.
De keuken staat in een open verbinding met de woonkamer. Het keukenblok is in een hoekopstelling geplaatst en is voorzien van het volgende inbouwapparatuur: koelkast, vriezer, afzuigkap, kookplaat en een vaatwasser.

1e Verdieping:
Aangekomen op de overloop heeft u toegang tot een badkamer en drie slaapkamers die allen ruim zijn van opzet en voorzien zijn van een radiator.

Badkamer.
De geheel betegelde badkamer met vloerverwarming is voorzien van natuurlijke ventilatie, radiator, een badmeubel (met wastafel), een 2e toilet en een douchecabine en ligbad, beiden voorzien van een thermostaatkraan.

2e Verdieping:
Middels een vaste trap te bereiken verdieping. Deze ruimte met o.a. een Velux dakraam (met rolluik) kunt u gebruiken als bergzolder of als extra (slaap)kamer.

Algemeen:
De voortuin beschikt over sierbestrating, een buitenkraan en beplanting. De voortuin zorgt voor een buffer tussen de woning en de doorgaande weg. De middels een vrije achterom te bereiken achtertuin heeft een goede bezonning (oost) en is o.a. voorzien van een buitenkraan, een ruim terras, beplanting en een stenen buitenberging met elektra.

Bijzonderheden:
• De verwarming geschiedt middels een Nefit Cv-combiketel (bouwjaar: 2015)
• De begane grond is voorzien van vloerverwarming
• De gehele woning is geïsoleerd
• De woning is op diverse punten voorzien van mechanische afzuiging
• De mogelijkheid is er om een extra (slaap)kamer te creëren
• De eerste verdieping is volledig voorzien van rolluiken
• Het keukenraam is voorzien van een screen

Grundrisse

Zusätzlich

Zuletzt angesehen