Aanbod

14 Fotos verfügbar

Zu Kaufen: Schapenweg 3, 4693 RG Poortvliet

Immobilienart Haus, Einfamilienhaus, freistehendes Haus
Grundstück 1.410 m²
Nettofläche 100 m²
259.000,- €

Übersicht

Aan de buitenrand van het dorp Poortvliet bieden wij deze aan de Schapenweg gelegen vrijstaande woning op een perceel 1410m2 eigen grond aan. Deze weg wordt uitsluitend gebruikt door bestemmingsverkeer en is nagenoeg geheel omsloten door polderlandschap. Vanuit de woning en vanuit de tuin heeft u dan ook een weidsuitzicht over de gehele omgeving. Deze vrijstaande woning uit de jaren ’30 mogen wij... Mehr Informationen
Eckdaten
Alle Merkmale
Immobilienart Haus, Einfamilienhaus, freistehendes Haus
Baujahr 1936
Status Verfügbar

Eckdaten

Angebot
Referenznummer 62459/4028411
Kaufpreis 259.000,- €
Übergabe Auf Anfrage
Letzte Aktualisierung Donnerstag, 19. April 2018
Bau
Immobilienart Haus, Einfamilienhaus, freistehendes Haus
Bauform Bestehende Immobilien
Baujahr 1936
Rooftype Vorderen Giebel
Isolationen Partei isolierte Verglasung
Flächen
Grundstück 1.410 m²
Nutzfläche 100 m²
Brutto-Rauminhalt 350 m³
Aufteilung
Anzahl der Etagen 2
Anzahl Zimmer 3 (von denen 2 Schlafzimmer)
Im freien
Lage An einer ruhigen Straße
Freie Sicht
Offene Position
Typ Umliegender Garten
Wichtigster Garten Ja
Verfügt über einen Hinterhof-Eingang Ja
Bedingung Normal
Kessel
Heizung Quelle Gas
Kesselbesitz Besessen
Ausstattung
Wasser-Heizung Zentralheizsystem
Heizungsart Zentralheizung
Garten vorhanden Ja
Rollläden Ja

Beschreibung

Aan de buitenrand van het dorp Poortvliet bieden wij deze aan de Schapenweg gelegen vrijstaande woning op een perceel 1410m2 eigen grond aan. Deze weg wordt uitsluitend gebruikt door bestemmingsverkeer en is nagenoeg geheel omsloten door polderlandschap. Vanuit de woning en vanuit de tuin heeft u dan ook een weidsuitzicht over de gehele omgeving. Deze vrijstaande woning uit de jaren ’30 mogen wij namens onze opdrachtgevers aanbieden voor mensen die buiten willen wonen, maar toch ook kort bij de dorpsvoorzieningen willen zijn.

De woning moet grotendeels gerenoveerd worden, maar vanwege de mooie ligging en de grote van het perceel van 1.410 m2 eigen grond, zoeken wij dan ook de 'buitenliefhebbers' met twee rechter handjes. Na de verbouwing van de woning, kan de nieuwe eigenaar de ruimte, rust en privacy van het buitenleven zelf ervaren. Gaat u mee om de woning van binnen eens goed te bekijken?

Indeling:
Via de achterhal komen we, zoals het in het Zeeuwse de gewoonte is, binnen in de woning. U staat dan in de gesloten keuken die eenvoudig is qua afwerking. Vanuit deze ruimte lopen we door naar de woonkamer.

Woonkamer.
De woonkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen en heeft zicht op de landerijen. Deze ruimte beschikt verder over diverse radiatoren, raampartijen en een erker.

Gaan we terug naar de gesloten keuken en lopen we verder door naar de achterzijde van de woning dan komen we in de aanbouw. Hier treft u o.a. een separaat toilet, een eenvoudige doucheruimte en een berging met Cv-hok aan.

Aan de voorzijde van de woning is verder originele entree/hal met voorportaal aanwezig. Vanuit hier neemt u de trap naar de 1e verdieping.

1e Verdieping:
De overloop geeft toegang tot de slaapkamers. Deze slaapkamers zijn o.a. voorzien van een radiator, rolluik en/of dakkapel.

2e Verdieping:
Deze verdieping kunt u gebruiken als steekzoldertje.

Algemeen:
Na de woning te hebben bekeken staan we buiten onder het afdakje van de garage de tuin te bekijken die o.a. is voorzien van een gazonpartij, kippenhok, fruitbomen, moestuin en voldoende parkeergelegenheid op uw eigen terrein. Bent u die buitenliefhebber met gouden handjes? Vraag dan snel informatie op!

Funktionen von Freunden

 • Mogelijkheid voor uitbreiden
  1
  Endorser
 • Buitengebied
  1
  Endorser
 • Vrij wonen
  1
  Endorser
 • Fijne lichtinval
  1
  Endorser
 • Vrij uitzicht
  1
  Endorser
 • Voldoende parkeergelegenheid
  1
  Endorser
 • Groene omgeving
  1
  Endorser
 • Zonnige tuin
  1
  Endorser

Welche Freunde zu sagen haben

Zuletzt angesehen