Aanbod

Foto - Verkauft: Anna Van Bourgondiëstraat 4, 4697 CW Sint-Annaland Foto - Verkauft: Anna Van Bourgondiëstraat 4, 4697 CW Sint-Annaland Foto - Verkauft: Anna Van Bourgondiëstraat 4, 4697 CW Sint-Annaland Foto - Verkauft: Anna Van Bourgondiëstraat 4, 4697 CW Sint-Annaland Foto - Verkauft: Anna Van Bourgondiëstraat 4, 4697 CW Sint-Annaland Foto - Verkauft: Anna Van Bourgondiëstraat 4, 4697 CW Sint-Annaland Foto - Verkauft: Anna Van Bourgondiëstraat 4, 4697 CW Sint-Annaland Foto - Verkauft: Anna Van Bourgondiëstraat 4, 4697 CW Sint-Annaland Foto - Verkauft: Anna Van Bourgondiëstraat 4, 4697 CW Sint-Annaland Foto - Verkauft: Anna Van Bourgondiëstraat 4, 4697 CW Sint-Annaland Foto - Verkauft: Anna Van Bourgondiëstraat 4, 4697 CW Sint-Annaland Foto - Verkauft: Anna Van Bourgondiëstraat 4, 4697 CW Sint-Annaland Foto - Verkauft: Anna Van Bourgondiëstraat 4, 4697 CW Sint-Annaland Foto - Verkauft: Anna Van Bourgondiëstraat 4, 4697 CW Sint-Annaland Foto - Verkauft: Anna Van Bourgondiëstraat 4, 4697 CW Sint-Annaland Foto - Verkauft: Anna Van Bourgondiëstraat 4, 4697 CW Sint-Annaland Foto - Verkauft: Anna Van Bourgondiëstraat 4, 4697 CW Sint-Annaland Foto - Verkauft: Anna Van Bourgondiëstraat 4, 4697 CW Sint-Annaland Foto - Verkauft: Anna Van Bourgondiëstraat 4, 4697 CW Sint-Annaland Foto - Verkauft: Anna Van Bourgondiëstraat 4, 4697 CW Sint-Annaland Foto - Verkauft: Anna Van Bourgondiëstraat 4, 4697 CW Sint-Annaland Foto - Verkauft: Anna Van Bourgondiëstraat 4, 4697 CW Sint-Annaland Foto - Verkauft: Anna Van Bourgondiëstraat 4, 4697 CW Sint-Annaland Foto - Verkauft: Anna Van Bourgondiëstraat 4, 4697 CW Sint-Annaland Foto - Verkauft: Anna Van Bourgondiëstraat 4, 4697 CW Sint-Annaland Foto - Verkauft: Anna Van Bourgondiëstraat 4, 4697 CW Sint-Annaland Foto - Verkauft: Anna Van Bourgondiëstraat 4, 4697 CW Sint-Annaland Foto - Verkauft: Anna Van Bourgondiëstraat 4, 4697 CW Sint-Annaland Foto - Verkauft: Anna Van Bourgondiëstraat 4, 4697 CW Sint-Annaland Foto - Verkauft: Anna Van Bourgondiëstraat 4, 4697 CW Sint-Annaland Foto - Verkauft: Anna Van Bourgondiëstraat 4, 4697 CW Sint-Annaland Foto - Verkauft: Anna Van Bourgondiëstraat 4, 4697 CW Sint-Annaland Foto - Verkauft: Anna Van Bourgondiëstraat 4, 4697 CW Sint-Annaland Foto - Verkauft: Anna Van Bourgondiëstraat 4, 4697 CW Sint-Annaland Foto - Verkauft: Anna Van Bourgondiëstraat 4, 4697 CW Sint-Annaland Foto - Verkauft: Anna Van Bourgondiëstraat 4, 4697 CW Sint-Annaland Foto - Verkauft: Anna Van Bourgondiëstraat 4, 4697 CW Sint-Annaland
37 Fotos verfügbar

Verkauft: Anna Van Bourgondiëstraat 4, 4697 CW Sint-Annaland

Immobilienart Haus, Einfamilienhaus, Doppelhaushälfte
Grundstück 405 m²
Nettofläche 149 m²
Übergabe Auf Anfrage
Status Verkauft
260.000,- €
Verkauft

Übersicht

* DEZE WONING WORDT VERKOCHT PER VRIJWILLIGE INSCHRIJVING MET EEN BIEDEN VANAF PRIJS VAN € 260.000,00 K.K. *

Nabij het centrum van het dorp en met op loopafstand een bushalte en diverse winkelvoorzieningen bieden wij u deze levensloopbestendige halfvrijstaande woning aan op een mooi ruim en zonnig kavel van 405 m2 eigen grond. De woning met 4 slaapkamers, een ruime achtertuin en garage heeft e... Mehr Informationen
Eckdaten
Alle Merkmale
Immobilienart Haus, Einfamilienhaus, Doppelhaushälfte
Baujahr 1969
Status Verkauft

Eckdaten

Angebot
Referenznummer 62459/4700219
Preis 260.000,- €
Status Verkauft
Übergabe Auf Anfrage
Letzte Aktualisierung Dienstag, 7. Januar 2020
Bau
Immobilienart Haus, Einfamilienhaus, Doppelhaushälfte
Bauform Bestehende Immobilien
Baujahr 1969
Rooftype Vorderen Giebel
Isolationen Partei isolierte Verglasung
Flächen
Grundstück 405 m²
Nutzfläche 149 m²
Brutto-Rauminhalt 448 m³
Aufteilung
Anzahl der Etagen 2
Anzahl Zimmer 5 (von denen 4 Schlafzimmer)
Im freien
Lage Wohngebiet
Garten
Typ Hintergarten
Wichtigster Garten Ja
Orientierung West
Verfügt über einen Hinterhof-Eingang Ja
Bedingung Normal
Ausstattung
Wasser-Heizung Zentralheizsystem
Badezimmer Einrichtungen Dusche
Sinken
Parkplatz Freistehendes Stein
Kabel-TV Ja
Garten vorhanden Ja
Verfügt über eine Garage Ja
Rollläden Ja

Beschreibung

* DEZE WONING WORDT VERKOCHT PER VRIJWILLIGE INSCHRIJVING MET EEN BIEDEN VANAF PRIJS VAN € 260.000,00 K.K. *

Nabij het centrum van het dorp en met op loopafstand een bushalte en diverse winkelvoorzieningen bieden wij u deze levensloopbestendige halfvrijstaande woning aan op een mooi ruim en zonnig kavel van 405 m2 eigen grond. De woning met 4 slaapkamers, een ruime achtertuin en garage heeft een tuin met een goede bezonning en veel privacy. Voor de tuinliefhebber bestaat de mogelijkheid er tevens om aan de zij- en achterkant nog grond van de gemeente bij aan te kopen (ca. 191 m²).

Indeling:
Bij binnenkomst in de woning woning staat u in de entree/hal. In deze ruim opgezette hal treft u naast de meterkast en een radiator tevens vaste kasten en de deels betegelde toiletruimte met fonteintje en closet aan. Vanuit de hal krijgt u toegang tot nagenoeg alle vertrekken die er op de begane grond aanwezig zijn.

Woonkamer.
Op de betonnen vloer ligt vloerbedekking. De wanden zijn afgewerkt met behang en granol. Het plafond is voorzien van gipsplaten. De woonkamer beschikt over een radiator, een Tv-/telefoonaansluiting en kastruimte. Vanuit de woonkamer lopen we door naar de keuken. Middels een eenvoudige ingreep kunt u er een open keuken van maken.

Keuken.
De keuken is aan de achterzijde van de woning gelegen en vanuit de keuken bereikt u de bijkeuken en de achtertuin. Het keukenblok is in een rechte keukenopstelling geplaatst en is voorzien van het volgende apparatuur: een keramische kookplaat, afzuigkap, magnetron, koelkast en een vaatwasser. Vanaf de eettafel heeft u een ruim uitzicht op de achtertuin. Tevens is/zijn er in deze ruimte een radiator, rolluiken en een tuindeur aanwezig.

Bijkeuken.
Deze ruimte grenst aan de keuken en is voorzien van een witgoedaansluiting, een radiator en een tuindeur.

Slaapkamers.
Op dit moment beschikt de woning over een drietal slaapkamers op de begane grond. Deze slaapkamers zijn allen voorzien van vloerbedekking op de betonnen vloer en worden allen verwarmd middels een radiator.

Badkamer.
Deze deels betegelde badkamer is netjes onderhouden, doch eenvoudig qua afwerking. De badkamer is naast een witgoedaansluiting tevens voorzien van een radiator, een wastafel en een douche met thermostaatkraan.

1e Verdieping:
Vanuit de hal heeft u middels de vaste trapverbinding toegang tot de 1e verdieping. Op deze ruime verdieping zal u een vierde (slaap)kamer en een ruime zolder aantreffen. Deze ruimte heeft de mogelijkheid tot het creëren van een of meerdere (slaap)kamers.

Algemeen:
Gaan we naar buiten, dan hebben we een fraaie siertuin aan de voorzijde en de eerder genoemde ruime tuin aan de achterzijde. Beiden tuinen zijn keurig onderhouden en zijn grotendeels voorzien van sierbestrating. Vanuit zowel de voor- als de achtertuin heeft u toegang tot de ruime vrijstaande garage (8x4).

Garage:
Deze uit steen opgetrokken garage is voorzien van een betonvloer, een loopdeur, openslaande toegangsdeuren en een zadeldak met pannen bedekt. Er bestaat tevens de mogelijkheid tot het creëren van een steekzolder.

Bijzonderheden:
• De gehele begane grond is (met uitzondering van de voordeur) voorzien van rolluiken.

Grundrisse

Zusätzlich

Zuletzt angesehen