Aanbod

20 Fotos verfügbar

Verkauft: Deldensestraat 5, 4675 BG Sint Philipsland

Immobilienart Haus, Einfamilienhaus, Reihenhäus
Grundstück 136 m²
Nettofläche 78 m²
97.500,- €
Verkauft

Übersicht

Een betaalbare woning op een prima locatie nabij het dorpscentrum van Flupland (Sint Philipsland) en het water van de Krabbenkreek met een zandstrandje. Deze woning dient dan wel gerenoveerd/gemoderniseerd te worden, maar biedt vanuit de basis vele mogelijkheden. Het object is o.a. voorzien van een doorzon woonkamer, een gesloten keuken, drie slaapkamer en een achtertuin op het zuiden. De woning i... Mehr Informationen
Eckdaten
Alle Merkmale
Immobilienart Haus, Einfamilienhaus, Reihenhäus
Baujahr 1960
Status Verkauft

Eckdaten

Angebot
Referenznummer 62459/4064323
Kaufpreis 97.500,- €
Status Verkauft
Übergabe Auf Anfrage
Letzte Aktualisierung Montag, 17. Dezember 2018
Bau
Immobilienart Haus, Einfamilienhaus, Reihenhäus
Bauform Bestehende Immobilien
Baujahr 1960
Rooftype Vorderen Giebel
Isolationen Partei isolierte Verglasung
Flächen
Grundstück 136 m²
Nutzfläche 78 m²
Brutto-Rauminhalt 140 m³
Aufteilung
Anzahl der Etagen 3
Anzahl Zimmer 4 (von denen 3 Schlafzimmer)
Im freien
Lage Wohngebiet
Typ Hintergarten
Wichtigster Garten Ja
Orientierung Süd
Verfügt über einen Hinterhof-Eingang Ja
Bedingung Normal
Kessel
Heizung Quelle Gas
Combiboiler Ja
Kesselbesitz Besessen
Ausstattung
Wasser-Heizung Zentralheizsystem
Heizungsart Zentralheizung
Kabel-TV Ja
Garten vorhanden Ja

Beschreibung

Een betaalbare woning op een prima locatie nabij het dorpscentrum van Flupland (Sint Philipsland) en het water van de Krabbenkreek met een zandstrandje. Deze woning dient dan wel gerenoveerd/gemoderniseerd te worden, maar biedt vanuit de basis vele mogelijkheden. Het object is o.a. voorzien van een doorzon woonkamer, een gesloten keuken, drie slaapkamer en een achtertuin op het zuiden. De woning is per direct opleverbaar!

Indeling:
De woning betreedt u middels de entree/hal. In de hal vindt u een meterkast ( 4 groepen – dubbel tariefmeter), een radiator en een deels betegelde toiletruimte met natuurlijk ventilatie, een fonteintje en closet. Vanuit deze ruimte loopt u door naar de doorzon woonkamer, de gesloten keuken of neemt u de trapopgang naar de 1e verdieping.

Woonkamer (ca. 5.90x3.70).
Op de vloer ligt er laminaat. De wanden zijn behangen en het plafond is afgewerkt met gipsplaten. Deze ruimte is voorzien van radiatoren en een Tv-/telefoonaansluiting.

Keuken (2.30x3.00).
De keuken met o.a. een trapkast is aan de achterzijde van de woning gelegen. Het keukenblok is in een hoekopstelling geplaatst, is eenvoudig qua afwerking en is voorzien van een gaskookplaat en een afzuigkap. Vanuit de keuken loopt u door naar de bijkeuken.

Bijkeuken (2.10x1.60).
Een ideale ruimte voor het plaatsen van uw witgoedapparaten. Vanuit de bijkeuken krijgt u toegang tot de inpandige berging (1.90x3.45: met o.a. elektra en tuindeur) en/of de achtertuin.

1e Verdieping:
Aangekomen op de overloop krijgt u vanaf hier toegang tot de badkamer en/of de drie aanwezig zijnde slaapkamers. Op de overloop treft u o.a. de Cv-opstelling aan.

Slaapkamers.
Deze slaapkamer zijn allen voorzien van een radiator. De ouderslaapkamer is tevens voorzien van een vaste kast. Afmetingen slaapkamers: (1) 3.00x2.30 (2) 3.65x2.70 (3) 3.75x2.20.

Badkamer.
Een deels betegelde ruimte die voorzien is van natuurlijke ventilatie, een radiator, een wastafel en een douche met thermostaatkraan.

2e Verdieping:
Middels een schuiftrap te bereiken bevloerde steekzolder.

Algemeen:
Zowel aan de voor- als aan de achterzijde van de woning treft u een tuin aan. De middels een vrije achterom te bereiken achtertuin heeft een goede bezonning (ligging: zuid) en is grotendeels bestraat. Op dit moment treft u er tevens een grote buitenberging aan. Als u deze eens zo verwijderen dan ziet u gelijk welke ruimte u tot uw beschikking krijgt.

Grundrisse

Zusätzlich

Zuletzt angesehen