Beschreibung

* DEZE WONING WORDT VERKOCHT PER VRIJWILLIGE INSCHRIJVING MET EEN BIEDEN VANAF PRIJS VAN € 420.000,00 K.K.) *  

Een vrij gevoel gaf het ons toen wij over de dijken naar de locatie Oudebakenweg reden. Aangekomen op locatie werd ons gevoel niet minder. Wij heten u van harte welkom bij Oudebakenweg 5 te Sint Philipsland. Een ruime woning (ca. 800m3 – 4 slaapkamers) op een ruim kavel van 4975 m2 eigen grond. Vanuit deze statige woning heeft u een vrij zicht over de polderlandschappen die deze woning omringen. Hier woont u heerlijk vrij en geniet u van alle jaargetijden die aan uw deur voorbij trekken. 

Indeling:
U betreedt de woning via de hal. Hier bevindt zich o.a. de meterkast en het deels betegelde toilet die naast een closet tevens is voorzien van een fonteintje. Vanuit de hal bereikt u meerdere vertrekken waaronder de ruim opgezette woonkamer en/of de woonkeuken. 

Woonkamer. 
Een heerlijke ruimte waarvandaan u uit uw zetel zo op de naastgelegen polderlandschappen kijkt. Radiatoren zorgen o.a. voor een behaaglijke warmte. Deze ruimte is verder voorzien van een schouwpartij met palletkachel. 

Woonkeuken.
Het keukenblok is in een hoekopstelling geplaatst. Vanuit de keuken bereikt u de lager gelegen kelder en/of de naast gelegen bijkeuken.

Bijkeuken. 
Een ideale ruimte voor het plaatsen van witgoedapparatuur. Tevens treft u hier o.a. de boiler en een keukenblok aan. Middels een tuindeur bereikt u de voortuin. Overigens wordt deze deur tov. de voordeur vaker gebruikt als toegang tot de woning. 

Slaapkamer.
Een van de slaapkamers in deze woning bevindt zich op de begane grond. Deze ruimte is voorzien van een eigen douchegelegenheid (douchecabine). Wij zien het ook al voor ons dat de nieuwe bewoner hier wellicht een statige eetkamer creëert. 

1e Verdieping:
Vanuit de entree/hal neemt u de trapopgang naar de 1e verdieping. Aankomend op de ruime overloop met de mogelijkheid tot het creëren van een extra kamer of het vergroten van de huidige badkamer, heeft u vanaf hier toegang tot de drie aanwezig zijnde slaapkamers en/of de badkamer. 

Slaapkamers.
Alle slaapkamers zijn riant qua opzet te noemen en zijn voorzien van een radiator. Vanuit alle slaapkamers heeft u zicht op de directe omgeving.

Badkamer.
De badkamer heeft een dubbele wastafel en een ligbad. Er is verder een natuurlijke ventilatie en een radiator aanwezig. Het schrotenplafond heeft spots en de wanden zijn voorzien van schroten. Op de vloer liggen plavuizen. 

2e Verdieping:
Middels een schuiftrap te bereiken 2e verdieping. Als u deze gehele verdieping gaat bevloeren dan heeft u een riante bergzolder tot uw beschikking. 

Algemeen:
Rondom de woning is er tuin/terrein gelegen. Het kavel is o.a. voorzien van een gazonpartij en beplanting. Verder treft u op het perceel een nissenhut (afmeting: 11mx30m) aan. Er zijn voldoende mogelijkheden om een extra bijgebouw op het perceel te plaatsen.

Bijzonderheden: 
•	De bestemming betreft ‘wonen’

Eckdaten