Beschreibung

Het is zover, de verkoop van de stadsappartementen is gestart. Appartement nummer 29 is een penthouse gelegen op de tweede verdieping. De woonkamer en het balkon van dit appartement zijn op het westen georiënteerd. Vanaf uw balkon heeft u een prachtig uitzicht over de dijk met fantastisch zicht historisch centrum van Tholen. Ook kunt u heerlijk genieten van de middag- en avondzon op uw balkon. 

Dit royale appartement beschikt over 2 woonlagen met in totaal ca. 179,84 m2 BVO. Op de begane grond bevindt zich een zeer ruime woonkamer/ keuken van 64,5 m2, een slaapkamer van 13,7 m2, een badkamer van 7,7 m2, een apart toilet, een bijkeuken van 4,1 m2 en een balkon van 11,5 m2. 

Op de eerste verdieping bevindt zich een royale slaapkamer van 24,7 m2, een werk/ hobbykamer van 20,4 m2, een badkamer van 5,4 m2 en een loggia van 9,5 m2 georiënteerd op het Oosten. In de loggia kunt u heerlijk genieten van de ochtendzon. Tot de opties behoort om in de werk/ hobbykamer een vide te plaatsen. 

In de koopsom van dit appartement is een stelpost opgenomen voor het sanitair (badkamer en wc). 

In de parkeerkelder is de berging van het appartement terug te vinden. De parkeerkelder is toegankelijk vanaf het trappenhuis en de Ten Ankerweg. 

Kortom, luxe wonen met weinig onderhoud en veel ruimte op een centrale plek. Iets voor u? Vraag dan vrijblijvend de brochure aan of neem contact op voor een oriënterend gesprek.

Eckdaten