Aanbod

Foto - Zu Kaufen: Bastion 13, 4691 ER Tholen Foto - Zu Kaufen: Bastion 13, 4691 ER Tholen Foto - Zu Kaufen: Bastion 13, 4691 ER Tholen Foto - Zu Kaufen: Bastion 13, 4691 ER Tholen Foto - Zu Kaufen: Bastion 13, 4691 ER Tholen
5 Fotos verfügbar

Zu Kaufen: Bastion 13, 4691 ER Tholen

Immobilienart Haus, Einfamilienhaus, Reihenhäus
Nettofläche 146 m²
Übergabe Auf Anfrage
333.000,- € f.o.n.

Übersicht

Het is zover, de verkoop van de kadewoningen in het Kruittorenproject is gestart. Kadewoning nummer 6 betreft een tussenwoning.

De woning is op een meerdere manieren toegankelijk. Via de kade aan de voorzijde van de woning is de woning te voet te bereiken. Tevens wordt vanaf de Ten Ankerweg de toegang verleent aan de parkeerkelder en daarmee de kadewoning. Met de fiets en lopend is het parkeer... Mehr Informationen
Eckdaten
Alle Merkmale
Immobilienart Haus, Einfamilienhaus, Reihenhäus
Baujahr 2019
Status Verfügbar

Eckdaten

Angebot
Referenznummer 62459/3522359
Festpreis 333.000,- € f.o.n.
Übergabe Auf Anfrage
Letzte Aktualisierung Mittwoch, 27. November 2019
Bau
Immobilienart Haus, Einfamilienhaus, Reihenhäus
Bauform Neubau
Baujahr 2019
Isolationen Voll
Flächen
Nutzfläche 146 m²
Brutto-Rauminhalt 534 m³
Aufteilung
Anzahl der Etagen 4
Anzahl Zimmer 6 (von denen 3 Schlafzimmer)
Im freien
Lage Am Ufer
Freie Sicht
Kessel
Heizung Quelle Gas
Combiboiler Ja
Kesselbesitz Besessen
Ausstattung
Wasser-Heizung Zentralheizsystem
Heizungsart Zentralheizung
Parkplatz Tiefgarage
Kabel-TV Ja
Garten vorhanden Ja
Verfügt über eine Garage Ja
Hat einen Parkplatz Ja
Hat einen Abstellraum Ja
Ventilierung Ja

Beschreibung

Het is zover, de verkoop van de kadewoningen in het Kruittorenproject is gestart. Kadewoning nummer 6 betreft een tussenwoning.

De woning is op een meerdere manieren toegankelijk. Via de kade aan de voorzijde van de woning is de woning te voet te bereiken. Tevens wordt vanaf de Ten Ankerweg de toegang verleent aan de parkeerkelder en daarmee de kadewoning. Met de fiets en lopend is het parkeerdek en daarmee de tuin van de woning te bereiken. Dit concept is een unicum en zorgt voor een autoluwe omgeving.

Wanneer u vanaf de Ten Ankerweg met uw auto de parkeerkelder in rijdt, dan kunt u uw auto achter de woning parkeren. De woning beschikt over 2 parkeerplaatsen. Vanuit de parkeerkelder komt u op de begane grond van de woning. U stapt dan binnen in de bijkeuken. Vanuit de bijkeuken komt u in een ruime woonkeuken van 19,27 m2. Tevens is deze verdieping te bereiken vanaf de straatzijde aan de voorkant van de woning. U loopt dan via de kade het bordes op van de woning. Van hieruit komt u in de hal, dat tevens voorziet in een toilet. Doormiddel van een vaste trap in de woonkeuken, is de eerste verdieping te bereiken.

Op de eerste verdieping bevindt zich de woonkamer (41 m2). Vanuit de woonkamer heeft u aan de voorzijde een prachtig zicht op de kade en de waterpartij. Aan de achterzijde van de woonkamer bevinden zich openslaande tuindeuren, die zorgen voor een direct contact met de tuin. De tuin is gelegen op het parkeerdek van de parkeerkelder en is qua bezonning gunstig gelegen op het zuiden. De tuin is 9,8 meter diep.

Op de tweede verdieping bevinden zich een drietal slaapkamers en 1 badkamer. De slaapkamers zijn 14, 82 m2, 8,21 m2 en 6,56 m2. De badkamer is 4,92 m2 groot. In het midden van deze verdieping bevindt zich een vaste trap naar de derde verdieping/ de zolder.

De derde verdieping betreft een openruimte dat zeer geschikt te maken is als kantoor, slaapkamer of hobbyruimte. Het oppervlakte van deze verdieping is 19,59 m2.

Kortom; houdt u van karakter, ruimte, sfeer en luxe? Vraag dan vrijblijvend de brochure aan of neem contact op voor een oriënterend gesprek.

Zuletzt angesehen