Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Koop een nieuwbouwwoning in Zeeland

Van den Ouden Makelaardij helpt u graag op weg!

Heerlijk, alles nieuw, alles energiezuinig en alles zelf te kiezen en in te delen.

Niet gek dus, dat veel mensen hiernaar op zoek zijn. U ook? Bij Van den Ouden Makelaardij vindt u regelmatig nieuwbouw woningen van nieuwbouwprojecten in Zeeland.

Wilt u weten hoe de aankoop van een nieuwbouwwoning in zijn werk gaat? We hebben het even voor u op een rijtje gezet.

Vooraf inschrijven voor een nieuwbouwwoning

Wanneer er op dit moment nog geen nieuwbouwwoningen beschikbaar zijn, is het toch verstandig om uw nieuwbouwwensen kenbaar te maken bij makelaars die regelmatig nieuwbouwprojecten in de portefeuille hebben, zoals Van den Ouden Makelaardij. Zodra er nieuw aanbod is, krijgt u daar tijdig bericht van.

Nieuw aanbod nieuwbouwwoningen Zeeland

Bij nieuw aanbod van nieuwbouwwoningen in Zeeland, vindt vaak een introductiemoment plaats. Op dat moment wordt het nieuwbouwproject gepresenteerd én kunt u al een optie nemen op een van de woningen.

Optie nemen op een nieuwbouw woning

Een optie nemen op een nieuwbouw woning is meestal volledig vrijblijvend. Vaak kunt u de optie voor een korte periode, bijvoorbeeld twee weken of een maand, vastleggen. In die periode kunt u nog eens rustig over uw mogelijke aankoop nadenken. Gebruik deze periode ook om de buurt te verkennen, uw financiële plaatje op te maken en de plus- en minpunten van de woning op een rijtje te zetten.

Definitieve koop nieuwbouwwoning

Weet u zeker dat de nieuwbouwwoning dé woning voor u is? Dan tekent u bij de makelaar een koop-/aanneemovereenkomst. Hiermee koopt u de grond en gaat u een overeenkomst aan met de aannemer voor de bouw van de woning.

Bouwfase nieuwbouwwoning

Geduld is een schone zaak in deze fase. U ziet uw woning langzaam maar zeker vorm krijgen. Dit gebeurt in fasen. Tussentijds, volgens een afgesproken schema, betaalt u steeds voor een deel van de werkzaamheden.

Oplevering nieuwbouwwoning

En dan is het eindelijk zover. U krijgt de sleutel van uw nieuwbouwwoning. Vooraf loopt u met de aannemer eerst de woning nog rond om te controleren of alles naar wens is afgewerkt en daarna begint het grote genieten! Of nou ja, het grote verven, inrichten, tuin aanleggen….

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Gratis waardebepaling aanvragen

Denkt u aan verhuizen en bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? We bieden u graag een gratis waardebepaling aan.

Gratis waardebepaling aanvragen

Denkt u aan verhuizen en bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? We bieden u graag een gratis waardebepaling aan.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×