Hoe gaan wij om met het Coronavirus?

Over Van den Ouden

Van den Ouden Makelaardij – dit zijn wij

Is het typisch Zeeuws? Of is het gewoon het aard van het beestje?

Hoe dan ook, bij Van den Ouden Makelaardij zijn we gewoon onszelf: geen snelle praatjes en trucjes, maar persoonlijke interesse en een eerlijke manier van handelen. Wat nog typisch Van den Ouden is? Dat ontdekt u hieronder.

Van den Ouden Makelaardij gaat voor het beste resultaat

Hoort u een makelaar zeggen ‘Ik verkoop uw huis binnen twee weken’? Vraag u dan eens af of u wel de best mogelijke prijs ervoor krijgt. Dat is namelijk wel het streven van Van den Ouden Makelaardij. We gaan niet voor het snelste resultaat, maar voor het beste resultaat, voor u.

Van den Ouden Makelaardij is transparant en duidelijk

Bij Van den Ouden Makelaardij praten we niet in dure makelaarstaal, maar gewoon in het Zeeuws. We geven advies, voorzien u van duidelijke en inhoudelijk goede informatie en zijn helder en transparant. We kennen goede voorwaarden, zoals de dagelijkse opzegbaarheid van onze contracten, en zijn transparant over onze kosten.

Bij ons geen horloges

Natuurlijk komen we onze afspraken op tijd na, maar tijdens onze gesprekken en de bezichtigingen kennen we geen horloges. Dan nemen we de alle tijd, voor u als verkoper en voor u als potentiële koper. Dat verdient u.

Hier in Zeeland is Van den Ouden Makelaardij bekend

Van den Ouden Makelaardij is al vele jaren actief in Schouwen-Duiveland, Tholen, Noord- en Zuid-Beveland en Walcheren. We hebben kantoren in Bruinisse en Heinkenszand. Zoekt u dus in deze regio een woning of wilt u uw huis juist te koop zetten? Dan helpt Van den Ouden u hier graag bij.

Natuurlijk zijn we ook deskundig

Van den Ouden is lid van de Vereniging Bemiddeling Onroerend goed (VBO). We hebben een uitstekend netwerk, gebruiken professioneel materiaal en kennen een no-nonsense aanpak. Dankzij onze jarenlange ervaring en passie voor de woningmarkt zijn we een kei in ons vak.

Van den Ouden Makelaardij – ons team

Het team van Van den Ouden Makelaardij bestaat uit drie personen. Dat zorgt voor lekker korte lijntjes. Eén van ons is steeds uw vaste contactpersoon en samen zorgen we ervoor dat u de best mogelijke dienstverlening krijgt.

Onze medewerkers

Ab van den Ouden

Makelaar / Taxateur / Directie

06-22569293

De ervaren rot binnen Van den Ouden Makelaardij is Ab van den Ouden. Hij richtte het bedrijf tientallen jaren geleden op. “Ik heb iets met woningen en ik heb iets met mensen, dus het makelaarswezen is me op het lijf geschreven. Ook typisch aan mij, is mijn doorzettingsvermogen. Als ik ergens aan begin, wil ik het afmaken ook. Ik ga er dan ook vol voor om een (ver)koop tot een succesvol einde te brengen. Dat doe ik altijd op een eerlijke manier: Zijn er naast plus- ook minpunten aan een woning? Dan benoem ik ze. Eerlijkheid duurt het langst, daar ben ik van overtuigd.”

Niels van den Ouden

Makelaar / Aankoopmakelaar / Directie

06-28145216

Op jonge leeftijd zag Niels hoe zijn vader Ab het bedrijf oprichtte. “Mijn vader wilde zo graag de makelaardij in, dat hij maandenlang meeliep met een makelaar uit Zeeuws-Vlaanderen. Hij kreeg geen loon, slechts een vergoeding voor de veerboot. Dat gaf aan hoe graag hij het wilde en daar heb ik groot respect voor. Zelf ben ik langzaam het bedrijf ingerold, met mijn vader als leermeester. Hoewel we twee heel verschillende karakters hebben, werken we heel goed samen en delen we de liefde voor mensen. Iedere dag ontmoet ik weer nieuwe mensen en mag ik deelgenoot zijn van hun wensen en dromen. Dat is het mooiste wat er is.”

Pirone Capelle-Machielse

Secretaresse/commercieel binnendienstmedewerkster

0111 420020 - 0166 606926 - 0113 548896

U kent het bekende manusje van alles binnen een bedrijf wel. De onmisbare spin in het web. Pirone is die van ons. Sinds 2014 is ze het vertrouwde eerste aanspreekpunt binnen Van den Ouden Makelaardij en Zeeuws Landgoed

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Gratis waardebepaling aanvragen

Denkt u aan verhuizen en bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? We bieden u graag een gratis waardebepaling aan.

Gratis waardebepaling aanvragen

Denkt u aan verhuizen en bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? We bieden u graag een gratis waardebepaling aan.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×