Omschrijving

Wij heten u graag welkom op het Roompot vakantieresort Aquastaete te Bruinisse. Het resort heeft een gunstige ligging tov. van o.a. de Randstand en is gelegen aan de boorden van het Grevelingenmeer. In de directe omgeving van het resort en deze vrijstaande recreatiewoning (type ‘Springer’) die wij hierbij te koop aanbieden, zijn vele vrijetijdsmogelijkheden te vinden. Het object is geschikt voor 6-personen en biedt een goed verhuurrendement. Meer weten? Bel dan een van onze kantoren.  

Indeling:
De woning betreedt u middels de entree/hal. Deze hal is voorzien van een meterkast, radiator en een deels betegeld toilet met mechanische ventilatie, fonteintje en closet. Vanuit de hal krijgt u toegang tot de woonkamer.

Woonkamer.
Deze tuingerichte woonkamer is naast diverse radiatoren en openslaande tuindeuren tevens voorzien van een Tv-aansluiting en veel lichtinval. De woonkamer staat in een open verbinding met de keuken. 

Keuken.
De keuken is aan de voorzijde van de woning gelegen en is .a. voorzien van een radiator en openslaande tuindeuren. Het keukenblok is in een rechte opstelling geplaatst en heeft het volgende inbouwapparatuur: een koelkast, vaatwasser, afzuigkap, magnetron en een keramische kookplaat. 

Bijkeuken.
In de woning treft u tevens een bijkeuken aan die u zowel vanuit binnen als buiten kan bereiken. Deze ruimte is voorzien van witgoedaansluitingen en de Cv-opstelling. 

1e Verdieping:
Aangekomen op de overloop heeft u toegang tot de badkamer en/of de drie aanwezig zijnde slaapkamers. Deze slaapkamers zijn volledig gemeubileerd en voorzien van een radiator. De hoofdslaapkamer is tevens voorzien van een sauna. 

Badkamer.
Deze deels betegelde ruimte is voorzien van mechanische ventilatie, een radiator, een badmeubel (met wastafel), een 2e toilet en een douchecabine met thermostaatkraan. 

Algemeen:
Rondom de woning is er tuin gelegen. Aan de voorzijde treft u parkeergelegenheid op eigen terrein aan. De middels een vrije achterom is grotendeels voorzien van een gazonpartij. Tevens zijn er een terras en veranda aanwezig.

Bijzonderheden:
De woning staat op eigen grond en de parkkosten bedragen € 2.308,11 per jaar.

Kenmerken