Omschrijving

Welkom in het vissersdorp Bruinisse. Een klein gezellig dorp wat aan de boorden van het Grevelingenmeer gelegen is. Het is hier waar Van den Ouden Makelaardij u dit goed onderhouden 2-kamer appartement (geschikt voor 4 personen) mag aanbieden. Het appartement maakt deel uit van het Roompot vakantiepark Aquadelta en is gelegen nabij het Grevelingenmeer, een fraaie jachthaven en een 18-holes golfbaan.

Op het vakantiepark zijn ook diverse voorzieningen aanwezig. U kunt dan denken aan een receptie, een overdekt zwembad, een restaurant, fietsenverhuur en nog veel meer.  

Indeling:
Vanuit de centrale entree neemt u de trap naar de 2e verdieping van het complex waar dit appartement zich bevindt. 

Bij binnenkomst in het appartement staat u gelijk in de keukenruimte (2.10x2.25). Het keukenblok is in een rechte opstelling geplaatst en is o.a. voorzien van een afzuigkap, kookplaat en een oven. Vanuit de keuken loopt u door naar de woonkamer en/of de badkamer.

Woonkamer (4.05x4.20).
Op de vloer ligt er vloerbedekking. De wanden zijn voorzien van metselwerk en het plafond is afgewerkt met spuitwerk. De woonkamer beschikt over een radiator, een Tv-aansluiting en een balkondeur. Via deze deur krijgt u toegang tot het op het zuidoosten gelegen balkon. 

Badkamer (1.65x2.00).
De geheel betegelde badkamer is netjes onderhouden en voorzien van mechanische ventilatie, een radiator, een wastafel, een toilet en een ligbad.

1e Verdieping:
Vanuit de woonkamer neemt u de bordestrap naar de 1e verdieping waar u op de overloop/vide zal uitkomen. Deze ruimte (4.05x2.10) kunt u gebruiken als extra slaapkamer. Vanaf de overloop loopt u door naar de andere slaapkamer.

Slaapkamer (2.85x4.05).
Een fijne slaapkamer met veel lichtvinval wat bewerkt wordt door een extra zijraam. Via het raam kijkt u richting het Grevelingenmeer. Deze kamer is verder voorzien van een radiator.

Algemeen:
•	De verwarming in het appartement geschiedt middels een Cv-combiketel (bouwjaar: 2015)
•	Het appartement is voorzien van kunststof kozijnen met isoleren beglazing
•	De kosten VVE bedragen € 842,16 per jaar.

Kenmerken