Omschrijving

Een heerlijke locatie om te recreëren! Wij heten u van harte welkom op recreatiepark ‘Hoogerwerf’. Het is op dit park dat wij u deze vrijstaande, netjes onderhouden recreatiewoning op een mooi ruim kavel van 659 m2 eigen grond mogen aanbieden. In de directe omgeving zijn een fraaie 18-holes golfbaan, een schitterende jachthaven, het gezellige vissersdorp Bru (Bruinisse) en het Grevelingenmeer gelegen. Uw vrije tijd kunt u hier goed besteden. 

Indeling:
Bij binnenkomst staat u in de hal. Vanuit de hal (met o.a. een meterkast, plavuizenvloer en toilet) krijgt u toegang tot de bijkeuken, de badkamer en het woongedeelte. 

Keuken.
Het keukenblok is in een rechte opstelling geplaatst en is voorzien van het volgende inbouwapparatuur: koelkast, vaatwasser, afzuigkap, oven en een 4-pits gaskookplaat. De keuken staat in een open verbinding met de woonkamer.

Woonkamer. 
Op de betonnen vloer liggen plavuizen. De wanden zijn voorzien van spachtel en het plafond is voorzien van gipsplaten. De woonkamer beschikt over radiatoren, een Tv-aansluiting, een schouwpartij (met haard) en een aangebouwde serre met een schuifpui.

Bijkeuken.
In deze ruimte treft u de Cv-opstelling en een radiator aan. Tevens is hier ruimte tot het plaatsen van de wasmachine. 

Badkamer.
De geheel betegelde badkamer is voorzien van natuurlijke ventilatie, designradiator, een badmeubel (met wastafel) en een douchecabine met een thermostaatkraan.

1e Verdieping:
Aangekomen op deze verdieping heeft u vanaf de overloop toegang tot een tweede toiletruimte, een ruime vaste kast en een tweetal slaapkamers.

Slaapkamers.
Beiden slaapkamers zijn voorzien van een radiator. De slaapkamer aan de voorzijde is tevens voorzien van een vaste kastenwand met schuifdeuren. 

Algemeen:
Rondom de woning is er een tuin gelegen. Aan de voorzijde is er parkeerruimte voor meerdere auto’s aanwezig. In de middels een vrije achterom te bereiken achtertuin treft u een terras en een gazonpartij aan.

Berging:
Deze uit steen opgetrokken berging is o.a. voorzien van een tuindeur en elektra.

Kenmerken