Omschrijving

Wie kent deze locatie nu niet?

Deze ruime vrijstaande woning met de markante vuurtoren aan de rand van Geersdijk gelegen op ca. 1472 m², mag de specialist van het buiten wonen namens de opdrachtgever te koop aanbieden.

Op de plaats waar eerst twee kleine dijkwoningen waren gesitueerd is in 1994 één nieuwe dijkwoning gebouwd met de originele metselstenen van 125 jaar oud, voorzien van geïsoleerd dak met nieuwe geglazuurde pannen en vloerverwarming. 

In 2005 is er op de platdakconstructie aan de achterzijde van de woning een verdieping met zadeldakconstructie gebouwd met tuinkamer met dakterras en niet te vergeten de geweldige en geheel geïsoleerde Zeeuwse schuur van  11 x 5 meter. Deze schuur is zeer geschikt voor bijvoorbeeld werk-/kantoorruimte, bed and breakfast of mantelzorg. 

Indeling:
Na binnenkomst komen we via de hal in de voorkamer met o.a. plavuizenvloer, vroegere bedstee en berging. Via de spiltrap komen we, en dat is verassend, in de werkkamer met aansluitend de tuinkamer die uitzicht biedt tot aan het Veerse Meer. In deze ruimte is veel lichttoetreding en verder CV opstelling (hier zijn ook extra slaapkamers te realiseren).Via de aanwezige tuindeuren komt men op het balkon, waar je als een vorst over de landerijen kijkt.

Als we weer via de spiltrap naar de woonkamer gaan, vervolgen we onze weg via een trappetje (het is tenslotte een dijkwoning) naar de ouderslaapkamer met inpandige badkamer. Of we lopen verder naar de knusse keuken met onder andere houtkachel, plavuizenvloer en tuindeuren.

Daarna gaan we via de genoemde tuindeuren naar het overdekt terras of we gaan de moestuin in met tuinkas. Verder lopen we onder de vele soorten fruitbomen door naar de tuinberging of de eerder genoemde Zeeuwse schuur.

Algemeen:
Overigens worden de vele bomen in de hoogstamboomgaard (in 1994 aangelegd) jaarlijks onderhouden en voorzien van advies door het Zeeuws landschap (tegen een laag tarief).

De schuur is voorzien van geïsoleerde ramen, keukenopstelling, meterkast, toiletgroep en beloopbare zolder die via vaste trap is te bereiken.

Het landelijke uitzicht onder de lichten van de vuurtoren geeft je het ultieme gevoel van het buitenleven.

Kenmerken