Omschrijving

Het recreatiechalet wat wij hierbij te koop aanbieden is gelegen op 258 m2, er zijn 3 slaapkamers aanwezig en het gehele object is onderhoudsarm (kunststof gevelbekleding en kozijnen). Een ideale combinatie als u een recreatieobject zoekt waar u kunt genieten van uw vakantie, zonder al te veel onderhoud te moeten plegen. 

Indeling:
Het chalet betreedt u middels de entree/hal welke voorzien is van een radiator. Vanuit de hal loopt u door naar o.a. de ruime woonkamer en/of de badkamer. 

Woonkamer (7.20x4.60).
Deze ruimte is aan de voorzijde van het object gelegen en heeft veel raampartijen. De woonkamer is voorzien van diverse radiatoren, een Tv-/telefoonaansluiting, een vaste kast en een open keuken. 

Keuken.
Het keukenblok is in een hoekopstelling geplaatst en is o.a. voorzien van een koelkast, vriezer, afzuigkap, vaatwasser en een kookplaat.

Aan de achterzijde van het chalet zijn de drie slaapkamers gelegen die allen voorzien zijn van een radiator en een of meerdere vaste kasten. Afmetingen slaapkamers: (1) 3.00x2.95 (2) 2.40x2.60 (3) 3.50x2.40.

Badkamer (1.45x2.25).
In deze geheel betegelde badkamer treft u o.a. een mechanische ventilatie, een designradiator, een toilet, een badmeubel (met wastafel) en een douchecabine met thermostaatkraan aan. 

Algemeen:
Rondom het chalet is er tuin gelegen. De tuin is eenvoudig aangelegd en op dit moment voorzien van een buitenberging, gazonpartij, een terras en parkeergelegenheid voor u auto. 

In de nabijheid van het chalet zijn een strandje en een jachthaven gelegen.

Bijzonderheden:
- Het chalet staat op eigen grond en de parkkosten bedragen € 670,00 euro per jaar.

Kenmerken