Omschrijving

* DEZE WONING WORDT VERKOCHT MET EEN BIEDEN VANAF PRIJS VAN € 179.000,00 K.K. *

Op een prima locatie, waarbij winkels en scholen binnen handbereik gelegen zijn, biedt Van den Ouden Makelaardij u deze jaren ’60 twee-onder-een-kap woning aan op een verassend ruim perceel van 270m2 eigen grond. Deze woning is per direct leverbaar en beschikt o.a. over een ruime woonkeuken, diverse slaapkamers, een vrijstaande stenen garage en diverse buitenbergingen. 

Indeling:
In de entree/hal van deze woning treft u een radiator, een meterkast en een deels betegelde toiletruimte met natuurlijke ventilatie en closet aan. Vanuit de hal krijgt u toegang tot de woonkeuken.

Keuken. 
De voormalige keukenruimte is aan de achterzijde vergroot en hierdoor is er een woonkeuken gecreëerd die in een open verbinding staat met de woonkamer. Deze ruimte is verder voorzien van een tweetal tuindeuren. Het eiken keukenblok is in een rechte opstelling geplaatst en heeft het volgende inbouwapparatuur: een koelkast, afzuigkap, oven en een gaskookplaat. 

Woonkamer.
Vanuit deze doorzon woonkamer heeft u door de grote raampartijen die er aanwezig zijn een weids uitzicht over de omgeving. De woonkamer beschikt naast radiatoren tevens over een schouwpartij (met haard) en een Tv-/telefoonaansluiting. 

1e Verdieping:
Aangekomen op de overloop heeft u vanaf hier toegang tot de drie aanwezig zijnde slaapkamers en/of de doucheruimte.

Slaapkamers.
De drie slaapkamers zijn allen voorzien van een radiator. Verder treft u in twee van de drie slaapkamers tevens een vaste kast aan. 

Doucheruimte.
Deze ruimte is aan de achterzijde van de woning gesitueerd. De betonnen vloer is betegeld. De wanden zijn voorzien van tegels en schroten en het plafond is eveneens voorzien van schroten. In de doucheruimte treft u o.a. een radiator, een wastafel en een douche met thermostaatkraan aan. 

2e Verdieping:
Middels een schuiftrap te bereiken bevloerde steekzolder. 

Algemeen:
Aan de achterzijde van de woning is er een ruim opgezette siertuin aanwezig die bereikbaar is middels een vrije achterom en waar u de gelegenheid heeft om een of meerdere auto’s op uw eigen terrein te parkeren. Deze tuin is verder voorzien van een ruim terras, diverse buitenbergingen (waaronder 1 vanuit steen opgetrokken) en beplanting.

Garage:
In de achtertuin staat een uit steen opgetrokken garage met o.a. een betonvloer, golfplaten dak (asbest), steekzolder en elektra.

Kenmerken