fbpx
Van den Ouden Makelaars
Weten wat jouw huis waard is? Een afspraak is zo gemaakt

Vrijstaande-woning Noorddijkstraat 52 Brouwershaven

Verkocht onder voorbehoud

Specificaties:

Vraagprijs: € 299.500 k.k.

  • Perceeloppervlakte: 263 m2
  • Inhoud: 541 m3
  • Bouwjaar: 1925
  • Kamers: 4
  • Slaapkamers: 3

Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

De locatie is de sleutel tot je nieuwe woonplek, en dit huis biedt vele mogelijkheden. Genesteld in een rustige buurt, vind je jezelf op loopafstand van het stadscentrum, een jachthaven en diverse voorzieningen waaronder een supermarkt, scholen en diverse restaurants. In slechts 5 tot 10 minuten sta je aan het Grevelingenmeer, terwijl de Noordzeekust op slechts 15 minuten rijden ligt. Een geweldige plek om te wonen dus.

Indeling:
Bij binnenkomst sta je in de lange entree/hal met aan de achterzijde een tussenhal waar de toiletruimte gesitueerd is. Vanuit deze hal bereik je de achtertuin. We lopen terug naar de centrale hal die toegang geeft tot o.a. de doorzonwoonkamer, die door de vele raampartijen, het balkenplafond en de schouwpartij een open en uitnodigende sfeer heeft. In deze ruimte creëer je een fijne zit en eethoek. Vanuit de woonkamer zicht op de achtertuin.

Aan de ander kant van de hal komen we achtereenvolgens de gesloten keuken (eenvoudig qua afwerking) en een van de slaapkamers tegen. Vanuit de deze slaapkamer bereik je de douchegelegenheid. Overigens zien wij in deze kamer ook de potentie om er een eetkamer of ruimere keuken te maken.

Kelder.
Vanuit de keuken daal je af naar de ruime kelder, die voldoende ruimte biedt voor opslag. De kelder kun je ook van buitenaf bereiken

1e Verdieping:
Ga naar de eerste verdieping, waar je een ruime overloop ontdekt die leidt naar twee slaapkamers. Het potentieel om extra kamers te creëren op deze verdieping opent een wereld aan mogelijkheden voor maatwerk, zodat je de ruimte kunt aanpassen aan je specifieke behoeften. Ook zien wij de mogelijkheden voor het creëren van de badkamer op de 1e verdieping.

Algemeen:
Deze woning ligt op circa 263 m² en heeft een zonnige achtertuin die toegankelijk is via een vrije achterom. Hier geniet je zomers van een BBQ die je voor vrienden en familieleden organiseert. Noorddijkstraat 52: Een woning waarin jij de potentie ziet om je gemoderniseerde (t)huis te creëren.

Bijzonderheden:
• Goede verbinding tot uitvalswegen en recreatiemogelijkheden
• De kosten voor de Kadastrale (her)inmeting van het perceel komen voor rekening van de verkopers
• In de koopovereenkomst zal o.a. een ‘nietbewoningsclausule’ worden beschreven

Van den Ouden Makelaars meet de woningen in volgens de laatste NEN-normen (NEN2580). Verschillen in de meetuitkomsten zijn niet volledig uit te sluiten door afrondingen, interpretatieverschillen of beperkingen tijdens het uitvoeren van de inmeting.

Locatie

Neem contact op

Altijd zonder verplichtingen

Heb je vragen of zou je graag een afspraak willen maken? Geef ons gerust een belletje of stuur een email. Je hoort van ons.

Gratis waardebepaling aanvragen

Heb je verhuisplannen of ben je benieuwd hoeveel je huis nu waard is? Maak gebruik van onze gratis waardebepaling!

Gratis waardebepaling aanvragen

Heb je verhuisplannen of ben je benieuwd hoeveel je huis nu waard is? Maak gebruik van onze gratis waardebepaling!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

;