fbpx
Van den Ouden Makelaars
Weten wat jouw huis waard is? Een afspraak is zo gemaakt

Veelgestelde vragen

Tijdens een kennismakingsgesprek luisteren we naar jouw wensen. Welke plannen heb je en wat wil je van ons weten. We beantwoorden jouw vragen en leggen uit wat we voor je kunnen betekenen. Graag voeren we direct een gratis waardebepaling voor je uit. Hoe dat werkt, lees je hier.

Bij Van den Ouden Makelaars doen we alles om jouw huis zo goed mogelijk te presenteren. Ons verkooppakket is dan ook uitgebreid: professionele foto’s, pakkende teksten, een uitgebreide brochure, inzet van on- en offline media en keuze uit allerlei extra’s. Meer hierover lees je bij Huis Verkopen.

Een huis verkopen is niet niks. Het is een flinke stap waar veel geld en gevoel bij komt kijken. Bij Van den Ouden vinden we dat dit veel aandacht verdient. Van oriëntatie op de makelaarsmarkt tot intensieve begeleiding tijdens het verkoopproces. Bij Huis Verkopen lees je wat voor je kunnen betekenen.

Niet lang! Direct na de opname van jouw huis schakelen we een professioneel fotograaf in om mooie foto’s te maken. Enkele dagen daarna staat jouw huis al op Funda.

Zodra verkoper en koper het eens zijn geworden over de prijs, leveringsdatum, eventueel ontbindende voorwaarden en mogelijk aanvullende afspraken, maken we een koopovereenkomst op. De koop komt tot stand als deze overeenkomst door beide partijen is getekend. Let op: dan is de koop nog niet definitief.

  • Wettelijke bedenktijd
   Binnen drie dagen (3 volle dagen, waarvan minimaal 2 werkdagen) na ontvangst van het afschrift van het getekende koopcontract kan de koper alsnog afzien van de koop. Daarna is de koop definitief, tenzij er ontbindende voorwaarden zijn waar de koper gebruik van kan maken.
  • Ontbindende voorwaarden
   Als er ontbindende voorwaarden in het koopcontract zijn opgenomen, wordt de koop pas echt definitief na het verstrijken van de afgesproken termijn van deze voorwaarden. Veelvoorkomende ontbindende voorwaarden zijn ‘Financieringsvoorbehoud’ en ‘Negatieve uitkomst bouwkundige keuring’.

 • Gegevens van de verkoper en koper
 • Verkoopprijs
 • Datum overdracht
 • Eventueel ontbindende voorwaarden, zoals Financieringsvoorbehoud
 • Eventueel bijzonderheden van de woning, zoals wat er allemaal bij hoort, aanwezige erfdienstbaarheden of specifieke milieuaspecten.

Ja. Bij de verkoop van jouw huis is een definitief energielabel verplicht. Slechts voor enkele huizen, zoals sommige beschermde monumenten, wordt een uitzondering gemaakt.

Iedere woning heeft een voorlopig energielabel, maar bij een eigendomsoverdracht moet er een definitief energielabel aanwezig zijn. De Inspectie Leefomgeving en Transport (ITL) ziet hierop toe. Bij het niet nakomen van deze verplichting worden zelfs boetes uitgedeeld. Meer hierover kun je lezen op www.rijksoverheid.nl.

Een gevalideerd taxatierapport is een taxatierapport dat door een onafhankelijke partij is gecontroleerd (gevalideerd). Geldverstrekkers en andere partijen die de waarde van de woning nodig hebben, hebben door deze validatie de zekerheid van kwaliteit en betrouwbaarheid van de taxatie. Lees hier meer over bij NWWI-taxatie.

Neem contact op

Altijd zonder verplichtingen

Heb je vragen of zou je graag een afspraak willen maken? Geef ons gerust een belletje of stuur een email. Je hoort van ons.

Gratis waardebepaling aanvragen

Heb je verhuisplannen of ben je benieuwd hoeveel je huis nu waard is? Maak gebruik van onze gratis waardebepaling!

Gratis waardebepaling aanvragen

Heb je verhuisplannen of ben je benieuwd hoeveel je huis nu waard is? Maak gebruik van onze gratis waardebepaling!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

;