fbpx
Van den Ouden Makelaars
Weten wat jouw huis waard is? Een afspraak is zo gemaakt

Huis verkopen?

Zo doe je dat!

Je wil je huis verkopen. Dat is spannend! Want hoe pak je dat aan? Het beste kies je een lokale makelaar. Iemand die de omgeving en de woningmarkt kent, prettige begeleiding geeft en alle zorgen van de verkopen van je huis bij je wegneemt.

Van den Ouden is zo’n makelaar. Wij vinden een persoonlijke klik bovendien heel belangrijk. Het gaat namelijk niet alleen om de verkoopwaarde maar ook over goede communicatie. Wij houden continu contact met je en willen voor jou het beste resultaat. En de Zeeuwse woningmarkt? Die begrijpen wij heel goed. Van den Ouden Makelaars is thuis in Bruinisse & Heinkenszand. Wij kennen Schouwen-Duiveland en Tholen als geen ander. Maar ook Noord- en Zuid-Beveland is voor ons bekend terrein.

Je hebt vast belangrijke vragen. Wat zijn de kosten bij de verkoop van je huis bijvoorbeeld? Of beter gezegd: wat kost een verkoopmakelaar? Stel ze gerust tijdens een eerste kennismaking. We geven je graag meer duidelijkheid. En mogen we voor je aan de slag? Dan zijn dit de stappen die we nemen:

Stap 1: Strategie bepalen
Voordat je jouw huis te koop zet krijg je een duidelijk advies over de (vraag)prijs. We leggen onze strategie aan je uit. Die is in iedere situatie verschillend, want geen woning is hetzelfde. We geven ook aan wat de alternatieven zijn. Jij bepaalt!

Stap 2: duidelijke afspraken
De afspraken die we samen maken en de verkoopvoorwaarden ontvang je van ons in twee overzichtelijke documenten. Het ‘Verkoopsuccesplan’ en een ‘Opdracht tot bemiddeling bij verkoop’. Van den Ouden Makelaars staat voor kwaliteit en duidelijkheid. We zijn daarom lid van de Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed (VBO).

Stap 3: Vaste contactpersoon
Bij ons heb je altijd één vast contactpersoon. Dat is wel zo prettig, toch? Je kunt diegene 6 dagen per week bereiken (zelfs in de avonduren). En wij houden je op de hoogte van alle stappen en ontwikkelingen. Dat vinden we vanzelfsprekend.

Stap 4: Efficiënte presentatie
Pas op, nu trekken we echt alles uit de kast. Professionele (360-graden) foto’s, video’s, pakkende teksten en een mooie, uitgebreide brochure en een fraai te plaatsen ‘te koop’-bord in de voortuin of aan de gevel. We zorgen dat jouw woning optimaal gepresenteerd wordt aan de juiste doelgroep. Natuurlijk zetten we Funda en andere populaire huizensites, maar ook zetten we onze eigen website in om jouw huis te verkopen. Verder zal je woning te zien zijn op al onze social media-kanalen en de etalages van onze kantoren in Bruinisse en Heinkenszand.

Extra’s: nog een schepje erbovenop zeg je? Dat kan. Soms zijn extra’s net dat puntje op de i dat potentiële kopers extra aantrekt. Opties zijn: Art Impressies, een huis-aan-huis mailing in jouw buurt, deelname aan ‘woning veilingen’ of ‘open huis’ acties en het laten uitvoeren van een bouwkundige en/of EPA-keuring.

Stap 5: Persoonlijke begeleiding
Zodra de eerste potentiële kopers zich bij ons melden, plannen we in overleg met jou de bezichtigingen in. Daar nemen we de tijd voor. We stellen de potentiële kopers graag op hun gemak, laten ze alles rustig bekijken en beantwoorden hun vragen. Zodra iemand een bod uitbrengt, geven we jou er advies over en onderhandelen we voor je. Wordt er een overeenkomst bereikt? Top! Terwijl jij de champagne ontkurkt, zorgen wij voor de koopovereenkomst! Tot slot begeleiden we de inspectie tijdens oplevering en als je dat wilt zijn we aanwezig bij de notaris voor de overdracht van de woning.

 

Neem contact op

Altijd zonder verplichtingen

Heb je vragen of zou je graag een afspraak willen maken? Geef ons gerust een belletje of stuur een email. Je hoort van ons.

Gratis waardebepaling aanvragen

Heb je verhuisplannen of ben je benieuwd hoeveel je huis nu waard is? Maak gebruik van onze gratis waardebepaling!

Gratis waardebepaling aanvragen

Heb je verhuisplannen of ben je benieuwd hoeveel je huis nu waard is? Maak gebruik van onze gratis waardebepaling!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

;