fbpx
Van den Ouden Makelaars
Weten wat jouw huis waard is? Een afspraak is zo gemaakt

Gratis waardebepaling

Je denkt na over verhuizen en je wilt graag weten hoeveel je huis waard is? Of misschien zie je huizen in de buurt te koop staan en ben je heel benieuwd wat jouw eigen huis nu eigenlijk oplevert? Groot gelijk. Vraag in beide gevallen een waardebepaling bij Van den Ouden aan. Dat is gratis en je zit nergens aan vast. Wij brengen je up to date!

Een gratis waardebepaling? Zo werkt dat:

 • We komen bij je langs om het huis goed te kunnen beoordelen.
  We kijken naar de staat van het onderhoud en de gebruikte materialen. Heeft jouw huis bijvoorbeeld houten of kunststof kozijnen? Verder zijn we benieuwd naar de keuken, badkamer, vloeren en de indeling van de woning. Maar ook de ligging van het huis en de tuin zijn belangrijk voor de waardebepaling.
 • We bekijken bouwtekeningen, akten en kadastergegevens.
  Dit doen we zodat we nog meer van jouw huis te weten komen. Wat is bijvoorbeeld de perceeloppervlakte, zijn er misschien juridische bijzonderheden en welke bestemmingsplannen bestaan er?
 • We kijken naar vergelijkbare huizen in de omgeving.
  De woningmarkt staat natuurlijk nooit stil. Daarom vergelijken we jouw huis met andere woningen die recent bij jou in de buurt verkocht zijn of te koop staan. Zo blijven we continu op de hoogte van lokale waardeontwikkelingen.

Op basis van al deze gegevens kunnen we een goede inschatting maken van de verkoopwaarde. Dat verwerken we netjes voor je in een rapport, met daarin ook een duidelijke omschrijving van jouw huis en de doelgroep die volgens ons interesse zou kunnen hebben. Vind je onze werkwijze fijn? En besluit je jouw huis te koop te zetten? Dan zijn we natuurlijk graag jouw verkoopmakelaar. Om die reden geven we bij de waardebepaling ook alvast een indicatie van onze makelaarskosten.  Jij weet nu waar je aan toe bent. Denk er eens rustig over na!

Wil jij een gratis waardebepaling van je woning? Vul het onderstaande formulier in, dan komen we binnenkort bij je langs!

 • Persoonlijke gegevens
 • Om welk huis gaat het

Neem contact op

Altijd zonder verplichtingen

Heb je vragen of zou je graag een afspraak willen maken? Geef ons gerust een belletje of stuur een email. Je hoort van ons.

Gratis waardebepaling aanvragen

Heb je verhuisplannen of ben je benieuwd hoeveel je huis nu waard is? Maak gebruik van onze gratis waardebepaling!

Gratis waardebepaling aanvragen

Heb je verhuisplannen of ben je benieuwd hoeveel je huis nu waard is? Maak gebruik van onze gratis waardebepaling!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

;