fbpx
Van den Ouden Makelaars
Weten wat jouw huis waard is? Een afspraak is zo gemaakt

Hypotheken

Met een verhuiswens in het achterhoofd en misschien zelfs al een droomwoning in zicht, is het goed om te weten wat deze stap financieel voor u betekent. Hoeveel kunt u lenen? Welke hypotheeksoorten zijn er? En wat worden uw maandlasten?

Bij Van den Ouden Makelaardij verwijzen we u niet naar één specifieke hypotheekaanbieder door. We willen immers niet de indruk wekken dat we hieraan verdienen. Dat willen we niet en dat doen we niet. Wat we wel willen, is u goed informeren.

Kies voor een onafhankelijk adviseur. Dat is de beste tip die we u kunnen geven. Want wellicht bent u geneigd om alleen advies in te winnen bij uw eigen bank. Wel zo makkelijk, want daar lopen immers al uw bankzaken. Dat kunt u ook gerust doen. In veel gevallen kennen zij een gratis oriëntatiegesprek. Maar ga ook eens langs bij een intermediair. Zij vergelijken tientallen aanbieders en selecteren voor u degene met de beste voorwaarden en rente. Daar kunt u veel voordeel mee doen.

Neem contact op

Altijd zonder verplichtingen

Heb je vragen of zou je graag een afspraak willen maken? Geef ons gerust een belletje of stuur een email. Je hoort van ons.

Gratis waardebepaling aanvragen

Heb je verhuisplannen of ben je benieuwd hoeveel je huis nu waard is? Maak gebruik van onze gratis waardebepaling!

Gratis waardebepaling aanvragen

Heb je verhuisplannen of ben je benieuwd hoeveel je huis nu waard is? Maak gebruik van onze gratis waardebepaling!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

;