Hoe gaan wij om met het Coronavirus?

Hypotheken

Met een verhuiswens in het achterhoofd en misschien zelfs al een droomwoning in zicht, is het goed om te weten wat deze stap financieel voor u betekent. Hoeveel kunt u lenen? Welke hypotheeksoorten zijn er? En wat worden uw maandlasten?

Bij Van den Ouden Makelaardij verwijzen we u niet naar één specifieke hypotheekaanbieder door. We willen immers niet de indruk wekken dat we hieraan verdienen. Dat willen we niet en dat doen we niet. Wat we wel willen, is u goed informeren.

Kies voor een onafhankelijk adviseur. Dat is de beste tip die we u kunnen geven. Want wellicht bent u geneigd om alleen advies in te winnen bij uw eigen bank. Wel zo makkelijk, want daar lopen immers al uw bankzaken. Dat kunt u ook gerust doen. In veel gevallen kennen zij een gratis oriëntatiegesprek. Maar ga ook eens langs bij een intermediair. Zij vergelijken tientallen aanbieders en selecteren voor u degene met de beste voorwaarden en rente. Daar kunt u veel voordeel mee doen.

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Gratis waardebepaling aanvragen

Denkt u aan verhuizen en bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? We bieden u graag een gratis waardebepaling aan.

Gratis waardebepaling aanvragen

Denkt u aan verhuizen en bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? We bieden u graag een gratis waardebepaling aan.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×