fbpx
Van den Ouden Makelaars
Weten wat jouw huis waard is? Een afspraak is zo gemaakt

Over Van den Ouden

Van den Ouden Makelaars – dit zijn wij

Is het typisch Zeeuws? Of zijn wij gewoon onszelf? Hoe dan ook, bij Van den Ouden Makelaars hoef je geen gladde praatjes of trucjes te verwachten. Daar houden we niet van. We zijn geïnteresseerd in jou en willen je als makelaar ontzorgen. Dat doen we al ruim twintig jaar. In een kantoor dat van vader op zoon overgaat. Wat ons verder typeert? Dat ontdek je hieronder.

Van den Ouden Makelaars gaat voor het beste resultaat

Heb je een makelaar wel eens horen zeggen: “Ik verkoop je huis binnen twee weken!”. Vraag jezelf dan af of je er écht de beste prijs voor krijgt. Snelle verkoop is niet ons doel. Wij gaan voor het beste resultaat.

Van den Ouden Makelaars is transparant en duidelijk

We strooien niet met dure makelaarstermen. Duidelijke taal, daar houden we van. We geven je advies, zorgen voor de juiste informatie en staan altijd voor je klaar. We hebben goede voorwaarden en we zijn transparant over onze kosten.

We nemen echt de tijd voor je

Bij ons trek je geen nummertje. Je bent ook geen afspraak in een overvolle agenda. We nemen graag de tijd om je beter te leren kennen. Zo weten we precies wat je wensen zijn. Ook tijdens bezichtigingen loopt er geen stopwatch.

We kennen de woningmarkt in Zeeland

Van den Ouden Makelaars is ruim twintig jaar actief op Schouwen-Duiveland, Tholen en Noord- en Zuid-Beveland. We hebben kantoren in Bruinisse en Heinkenszand. Zoek je in deze regio een huis of wil je jouw huis te koop zetten? Dan helpen we je daar graag bij.

Natuurlijk zijn we ook deskundig

Wij zijn lid van de Vereniging Bemiddeling Onroerend goed (VBO), een kwaliteitslabel. We hebben een groot netwerk, een no-nonsense mentaliteit, ruime ervaring en passie voor de lokale woningmarkt. 

Van den Ouden Makelaars – ons team

Het team van Van den Ouden Makelaars bestaat uit drie personen. Dat betekent korte lijntjes! Je hebt bij ons altijd één vast contactpersoon, die zes dagen per week (zelfs ’s avonds), bereikbaar is.

 

Onze medewerkers

Ab van den Ouden

Makelaar / Taxateur / Directie

06-22569293

De ervaren rot binnen Van den Ouden Makelaars is Ab van den Ouden. Hij richtte het bedrijf tientallen jaren geleden op. “Ik heb iets met woningen en ik heb iets met mensen, dus het makelaarswezen is me op het lijf geschreven. Ook typisch aan mij, is mijn doorzettingsvermogen. Als ik ergens aan begin, wil ik het afmaken ook. Ik ga er dan ook vol voor om een (ver)koop tot een succesvol einde te brengen. Dat doe ik altijd op een eerlijke manier: Zijn er naast plus- ook minpunten aan een woning? Dan benoem ik ze. Eerlijkheid duurt het langst, daar ben ik van overtuigd.”

Niels van den Ouden

Makelaar / Aankoopmakelaar / Directie

06-28145216

Op jonge leeftijd zag Niels hoe zijn vader Ab het bedrijf oprichtte. “Mijn vader wilde zo graag de makelaardij in, dat hij maandenlang meeliep met een makelaar uit Zeeuws-Vlaanderen. Hij kreeg geen loon, slechts een vergoeding voor de veerboot. Dat gaf aan hoe graag hij het wilde en daar heb ik groot respect voor. Zelf ben ik langzaam het bedrijf ingerold, met mijn vader als leermeester. Hoewel we twee heel verschillende karakters hebben, werken we heel goed samen en delen we de liefde voor mensen. Iedere dag ontmoet ik weer nieuwe mensen en mag ik deelgenoot zijn van hun wensen en dromen. Dat is het mooiste wat er is.”

Pirône Capelle-Machielse

Secretaresse/commercieel binnendienstmedewerkster

0111 420020 - 0166 606926 - 0113 548896

Je kent de term ‘spin in het web’ vast wel. De centrale figuur waar geen bedrijf zonder kan. Pirône is dat voor ons. Sinds 2014 is ze het eerste aanspreekpunt binnen Van den Ouden Makelaars.

Neem contact op

Altijd zonder verplichtingen

Heb je vragen of zou je graag een afspraak willen maken? Geef ons gerust een belletje of stuur een email. Je hoort van ons.

Gratis waardebepaling aanvragen

Heb je verhuisplannen of ben je benieuwd hoeveel je huis nu waard is? Maak gebruik van onze gratis waardebepaling!

Gratis waardebepaling aanvragen

Heb je verhuisplannen of ben je benieuwd hoeveel je huis nu waard is? Maak gebruik van onze gratis waardebepaling!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

;