fbpx
Van den Ouden Makelaars
Weten wat jouw huis waard is? Een afspraak is zo gemaakt

Aankoopmakelaar

Slimme investering én besparing

Steeds meer mensen kiezen voor aankoopbegeleiding als ze een huis zoeken. Het is namelijk wel zo fijn om te kunnen vertrouwen op een expert. Als je de woningmarkt niet goed kent bijvoorbeeld, nieuw bent in de regio, een eerste huis gaat kopen, steeds weer overboden wordt of gewoonweg niet weet waar je moet beginnen. Maar wat doet een aankoopmakelaar precies? En wat zijn de kosten van een aankoopmakelaar eigenlijk? We zetten het even voor je op een rijtje.

Waarom kiezen voor aankoopbegeleiding?

Simpel gezegd nemen we bij jou de ‘roze bril’ af. Van den Ouden Makelaars bekijkt je droomwoning namelijk op een professionele manier. Zonder emotie, vanuit kennis en ervaring. We letten op details, zien dingen die jij niet ziet en onderzoeken werkelijk alles voor je. Fantastisch dat jij verliefd geworden bent op de woning, maar wij beschermen je voor:

  • Het kopen van het verkeerde huis
  • Het te veel betalen voor een huis
  • Nare verassingen achteraf

Wat doet een aankoopmakelaar?

Van den Ouden Makelaars is jouw teamspeler. Wij gaan samen deze wedstrijd aan. We begeleiden je daarin van het begin tot eind. We helpen je met zoeken en het maken van rationele keuzes. We adviseren je tijdens de onderhandelingen en halen er de beste koop uit. Dat doen aan de hand van dit 10-stappen plan:

Lees meer

Stap 1: Woonwensen
We horen eerst graag wat precies jouw woonwensen zijn. Waar ben je naar op zoek en waar moet het huis allemaal aan voldoen?

Stap 2: Woonadvies
We geven je een realistisch woonadvies, gebaseerd op de huidige woningmarkt. Wat staat er te koop binnen jouw prijsklasse? Hoeveel concurrentie is er? Waar moet je verder rekening mee houden?

Stap 3: Op zoek
Samen met jou gaan we nu op zoek naar een geschikt koophuis. Van starterswoning tot landgoed of huizen in de stille verkoop… We kennen Zeeland door-en-door! Maar we zetten ook ons netwerk voor je in. We vinden de mooiste woningen in Schouwen-Duiveland, Tholen en Noord- en Zuid-Beveland.

Stap 4: Bezichtigen
De bezichtiging, die begeleiden wij! Wij weten namelijk precies waarop je moet letten bij de aankoop van een huis.

Stap 5: Onderzoek
Ben je enthousiast over deze woning? Top! Dan gaan we het een en ander onderzoeken:

  • Wat is de onderhoudsconditie en bouwkundige staat?
  • Wat is de reële aankoopwaarde?
  • Hoe zit het met de ligging en omgevingsfactoren?
  • Zijn er juridische en financiële punten die ons opvallen?

Stap 6: Onderhandeling
Dit móet hem worden he? Dan adviseren we je de juiste aankoopprijs en gaan we graag voor je onderhandelen. We zorgen ervoor dat je niet te veel betaalt voor de woning, maar natuurlijk wel het juiste bod doet.

Stap 7: Papierwerk
Gekocht? Fantastisch! Terwijl jij de champagne inschenkt controleren wij de koopakte en andere belangrijke formulieren voor je. We zorgen ervoor dat je niet voor vervelende verassingen komt te staan.

Stap 8: Inspectie
Op de dag van de overdracht lopen we samen met jou nog eens door het huis. Zien we geen gekke dingen? Wordt de woning opgeleverd zoals er was afgesproken?

Stap 9: Notaris
We gaan graag nog met je mee naar de notaris zodat we ervoor kunnen zorgen dat het officiële transport goed verloopt.

Stap 10: Nog vragen?
Ook naderhand zijn wij er voor je. Heb je dus vragen? Bel ons gerust want we helpen je graag.

Wat kost een aankoopmakelaar?

De kosten voor aankoopbegeleiding verschillen nogal van makelaar tot makelaar. Het hangt er bijvoorbeeld van af wat de aankoopmakelaar precies onder aankoopbegeleiding verstaat.
Bij Van den Ouden Makelaars is dat een volledige service voor een kostprijs vanaf € 795,- *.

Dat is echt een scherp tarief, dat je bovendien gemakkelijk terugverdient door de aankoopbegeleiding zelf. Het feit dat wij op de hoogte zijn van de reële verkoopwaarde, de actuele woningmarkt kennen én slimme onderhandelingsstrategieën hebben, betekent dat jij het huis voor de beste mogelijke prijs kunt kopen!

Ben je geïnteresseerd in onze aankoopbegeleiding? Neem dan snel contact op.

Neem contact op

Altijd zonder verplichtingen

Heb je vragen of zou je graag een afspraak willen maken? Geef ons gerust een belletje of stuur een email. Je hoort van ons.

Gratis waardebepaling aanvragen

Heb je verhuisplannen of ben je benieuwd hoeveel je huis nu waard is? Maak gebruik van onze gratis waardebepaling!

Gratis waardebepaling aanvragen

Heb je verhuisplannen of ben je benieuwd hoeveel je huis nu waard is? Maak gebruik van onze gratis waardebepaling!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

;