fbpx
Van den Ouden Makelaars
Weten wat jouw huis waard is? Een afspraak is zo gemaakt

Vrijstaande-woning Sluisweg 10 Sint Philipsland

Specificaties:

Vraagprijs: € 349.000 k.k.

  • Perceeloppervlakte: 800 m2
  • Inhoud: 383 m3
  • Bouwjaar: 1930
  • Kamers: 4
  • Slaapkamers: 3

Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

Aan de boorden van Nationaal Park Oosterschelde, gelegen in een kleine woongemeenschap mogen wij deze vrijstaande woning aanbieden. Klim over de dijk en geniet van het fenomenale uitzicht. Wat een plek om te wonen. Wauw! Het geheel is gelegen op een mooi zonnig kavel van 800m² eigen grond. Deze woning beschikt o.a. over een ruime woonkamer en drie slaapkamers. In 1986 is het mansarde dak vernieuwd (niet geïsoleerd) en verder is de woning grotendeels voorzien van isolerende beglazing (deels houten en deels kunststof kozijnen).

Ook voor de kandidaten die regelmatig naar de Randstad, het Brabantse Land of België moeten is dit object gunstig gelegen. Binnen ca. 10 minuten bereik je de A4.

Het object wordt in collegiale verkoop met Zeeuws Landgoed aangeboden.

Indeling:
Binnenkomst in de entree/hal. Vanuit hier lopen we door naar de gesloten keuken. De keukenruimte heeft een eenvoudige afwerking en geeft toegang tot een keldertje en de voormalige woonkamer en-suite.

Woonkamer.
De vloer is van hout bedekt met vloerbedekking. De wanden zijn behangen en het plafond is voorzien van schroten. Deze ruimte beschikt verder over een radiator. Door de deels houten en deels kunststof kozijnen kijken we uit op de omgeving.

Aan de achterzijde van de woning treffen we de bijkeuken met witgoedaansluiting en de Cv-opstelling aan. De bijkeuken geeft toegang tot de separate toiletruimte, de doucheruimte (met wastafel en douche) en/of de achtertuin.

1e Verdieping:
Middels de trap in de hal krijg je toegang tot de eerste verdieping. We starten hier op de ruim bemeten overloop. Hier zien wij de mogelijkheid tot het creëren van een evt. badkamer. Vanaf de overloop krijgen we toegang tot de drie aanwezig zijnde slaapkamers die allen voorzien zijn van een radiator.

Algemeen:
Rij het perceel op en parkeer de auto op het eigen terrein. Voorts wordt het kavel afgesloten middels een sierpoort en hebben we de beschikking over een gazonpartij, bestrating, beplanting, terras en een berging. De tuin heeft door zijn ligging op het zuiden een goede bezonning.

Locatie

Neem contact op

Altijd zonder verplichtingen

Heb je vragen of zou je graag een afspraak willen maken? Geef ons gerust een belletje of stuur een email. Je hoort van ons.

Gratis waardebepaling aanvragen

Heb je verhuisplannen of ben je benieuwd hoeveel je huis nu waard is? Maak gebruik van onze gratis waardebepaling!

Gratis waardebepaling aanvragen

Heb je verhuisplannen of ben je benieuwd hoeveel je huis nu waard is? Maak gebruik van onze gratis waardebepaling!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

;