Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Bastion

Tholen

Nieuwbouwproject Bastion is op een meer dan prima locatie gelegen tegen het oude centrum van Tholen.

Droom je van een diepe tuin met een goede bezonning? Dan zit je in het project Bastion goed. Bij deze rijwoningen (4 x), hoekwoningen (2x) en vrijstaande woning (1x) kijk je vanuit je luie stoel zo de zonnige tuin in.

Vrijstaande woning

Deze vrijstaande woning is straks een beeldbepalend object in deze nieuwe wijk. De woning vormt straks met een andere woning uit het project Kruittoren de poort tot het oude centrum. De woning heeft een speelse indeling waarbij u de living op de eerste verdieping zal aantreffen. Op de begane grond heeft u de mogelijkheid tot het creëren van uw droom woonkeuken.

Daarnaast beschik je over een eigen parkeerplaats en berging, een ruime woonkeuken en dito woonkamer, een eerste verdieping met twee slaapkamers, een onbenoemde ruimte (wellicht uw gedroomde inloopkast) en een badkamer met douche, wastafel en toilet. Verder is er een middels een vaste trap te bereiken 2e verdieping aanwezig.

Rij-/hoekwoning

De rij-/hoekwoningen beschikken allen over een eigen parkeerplaats en berging, een tuingerichte woonkamer (met open keuken), een eerste verdieping met drie slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel en toilet. Mis je nog iets? Een eigen atelier, fitnessruimte of extra slaapkamer? De tweede verdieping biedt de mogelijkheid voor een extra ruimte.

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Gratis waardebepaling aanvragen

Denkt u aan verhuizen en bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? We bieden u graag een gratis waardebepaling aan.

Gratis waardebepaling aanvragen

Denkt u aan verhuizen en bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? We bieden u graag een gratis waardebepaling aan.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×