fbpx
Van den Ouden Makelaars
Weten wat jouw huis waard is? Een afspraak is zo gemaakt

Koop een nieuwbouwhuis in Zeeland

Van den Ouden Makelaars helpt je daarbij!

Geweldig! Alles nieuw, energiezuinig én zelf de indeling en afwerking bepalen. Logisch dat veel mensen op zoek zijn naar een nieuwbouwhuis. Van den Ouden Makelaars heeft regelmatig nieuwbouwwoningen in Schouwen-Duiveland, Noord- en Zuid-Beveland, Tholen en andere delen van Zeeland beschikbaar. Benieuwd hoe zo’n nieuwbouw proces precies verloopt?

Vooraf inschrijven voor een nieuwbouwwoning
Als er op dit moment geen nieuwbouwhuis beschikbaar is op de plek waar jij zoekt, is het toch verstandig om alvast eens contact met ons op te nemen. Of het nu gaat om een starterswoning of een vrijstaand huis, Van den Ouden Makelaars is vaak als eerste op de hoogte van lokale nieuwbouwprojecten. Zodra er aanbod is, hoor je van ons!

Nieuw aanbod nieuwbouwprojecten Zeeland
Nieuwbouwhuizen worden vaak tijdens een introductiemoment aan geïnteresseerden gepresenteerd. Er wordt dan uitgelegd wat de kosten voor een nieuwbouwwoning zijn én op dat moment kun je vaak al een optie nemen op een huis.

Optie nemen op een nieuwbouwwoning
Als je een optie op een nieuwbouwhuis neemt, zit je daar niet aan vast. Meestal leg je een optie vast voor een korte periode, bijvoorbeeld twee weken of een maand. In de tussentijd kun je nog eens rustig over de aankoop nadenken. Gebruik deze periode ook om de buurt te verkennen, langs een hypotheekadviseur te gaan en de plus- en minpunten van de woning op een rijtje te zetten.

Definitieve koop nieuwbouwwoning
Weet je zeker dat dit nieuwbouwhuis dé droomwoning is die jij zoekt? Dan teken je bij de makelaar een koop- en aanneemovereenkomst. Hiermee koop je de grond en ga je een overeenkomst aan met de aannemer voor de bouw van jouw nieuwe woning. Gefeliciteerd!

Bouwfase nieuwbouwwoning
Het duurt even, maar dan heb je ook wat! Bovendien is het ontzettend leuk om te zien hoe jouw nieuwe huis vorm krijgt. Misschien leg je zelf de eerste steen? De rest gebeurt in fasen. Tussentijds, volgens een afgesproken schema, betaal je steeds voor een deel van de werkzaamheden.

Oplevering nieuwbouwwoning
En dan is het eindelijk zover! Je krijgt de sleutel van jouw nieuwe huis. Samen met de aannemer loop je nog eens door de woning om te controleren of alles naar wens is afgewerkt en dan begint het genieten! Of nou ja, eerst het schilderen, inrichten, verhuizen…

Neem contact op

Altijd zonder verplichtingen

Heb je vragen of zou je graag een afspraak willen maken? Geef ons gerust een belletje of stuur een email. Je hoort van ons.

Gratis waardebepaling aanvragen

Heb je verhuisplannen of ben je benieuwd hoeveel je huis nu waard is? Maak gebruik van onze gratis waardebepaling!

Gratis waardebepaling aanvragen

Heb je verhuisplannen of ben je benieuwd hoeveel je huis nu waard is? Maak gebruik van onze gratis waardebepaling!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

;